Kanguru Haber

Yurtiçi Ekonomik Tatil Nasıl Yapılır?

Yurtiçi Ekonomik Tatil Nasıl Yapılır?

Tatil yapmak için son dakikayı bekleyen birisi misiniz? Yoksa tatil fırsatlarını zamanında yakalayanlardan mısınız?

Ülkemizde genelde son dakikacılar daha yoğun olduğunu biliyor musunuz? Ama tatile çıkma zamanı belli olan kişiler tatillerini kış aylarından alarak avantajlı duruma geçebiliyorlar. Ama üzülmeyin. MNG Turizm web sitesinde gördüğümüz “Son Dakika Fırsatları” tam size göre olabilir.

“Son Dakika Fırsatları”nda %15 – %35 indirimle Türkiye’nin en iyi otellerinde tatil yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu otellere örnek vermek gerekirse WOW Kremlin Palace, WOW Topkapı Palace, WOW Bodrum Resort, Grand Park Lara Hotel, Grand Park Kemer Hotel, Grand Park Bodrum Hotel, Grand Yazıcı Club Turban, Grand Yazıcı Club Marmaris Palace, Altın Yunus Resort Thermal Hotel, Hilton Bodrum Türkbükü Resort Spa bunlardan bazıları…

Tatilini gezerek yapmak isteyenler için ise “Elit Turlar” önerebileceğimiz bir bölüm olduğunu belirtiriz. En güzel yurtdışı turlarından seçebilir. Yurtdışında gidlmeyen yerlere ve görülmeyen rotaları ziyaret edebilirsiniz.

MNG Turizm ile Gemi Turlarına katılma imkanı da yakalayabilirsiniz. Vizesiz gemi turlarına katılma imkanınız olduğu gibi; Karayiplere gemi turu ile bile gidebilirsiniz.

Tatilinizi nerede geçirirseniz geçirin. Önemli olan avantajlı bir tatil ve unutulmaz anılar yaşamaktır. Seçeceğiniz turizm şirketinin sizlere avantajlar sunması ve seçtiğiniz otelde sözü geçmesi önemlidir. Ayrıca size sunduğu farklı tatil seçenekleri olmalı… Tatil yapacağınız otele ulaşımız için seçenekleri olmalı…

Yalnızca Türkiye’de değil aynı zamanda yurtdışında da yapacağınız tatil sırasında yaşacağınız her türlü sorunu çözmek için profesyonel bir ekibe sahip olması gereklidir. MNG Turizm işte bu avantajlı tatili sizlere sağlayacak bir seyahat acentası olduğunu belirtelim.

Tatilinizi 5 yıldızlı oteller de gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ