Kanguru Haber

Yeni Yıl Hediyesi Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Yeni Yıl Hediyesi Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Aralık ayının gelmesi demek yeni heyecanlar, yeni dilekler ve yeni hedeflerin belirlenmesi demektir. Yeni yılın uzun yıllardır tekrarlanan ritüelleri vardır. Bu ritüellerin birinci aşaması yılbaşı ağacının tozlu yerlerden çıkarılıp kurulmasıdır. Ağaç kurulduktan sonra parlak ve kırmızı ağırlıklı süsler ile süslenir, en sonda rengârenk ışıklar ile ışıklandırılır.

Karşısına geçip baktıktan sonra eğer içimize sindiyse; yılbaşı akşamı sevdiklerimize aldığımız yılbaşı hediyelerini de altına koyduğumuzda her şey tamamdır. Aynı anda evlerde süslenir, bazen çocuklarımız okullarında öğrendiği yılbaşı süslerini yapar asarlar. Aynı ritüeller sokaklara ve caddelere de uygulanır. Her yer son derece keyifli bir hale dönüştürülür. Üçüncü aşama en heyecanlı aşamadır. Sıra sevdiklerimize hediye almaya gelince elimiz ayağımız birbirine girer. İster mağazaları gezelim ister online alışveriş sitelerine bakalı, fark etmez.

Yeni yılı karşılamanın en keyifli yolu sevdiklerimize hediyeler almaktır. Onları bu şekilde mutlu etmek bizim daha da mutlu olmamızı sağlar. Sevdiklerimize hediye alırken onların kişisel zevklerini, son zamanlarda en çok neyi almayı hayal ettiklerine dikkat etmeli, ona göre hediyeler seçmeliyiz. Ailenize, arkadaşlarınıza, çocuklarınıza ya da sevgilinize hediye almak ayrı ayrı zor ama keyifli ve heyecan vericidir. Ama onların o yeni umutları temsilen süslenen yılbaşı ağacının altındaki belki de hayallerinizi, mutluluklarınızı anlatan paketleri açarken yüzünde gördüğünüz ifade paha biçilemezdir. Belki bir parfüm belki de küçücük bir kar küresi. Önemli olan onları ne kadar tanıdığınız ve ne kadar önemsediğinizdir. İyi düşünülmüş, kişisel zevkler ve beğeniler göz önünde tutularak alınmış ilginç hediyeler her zaman daha fazla mutluluk verir. Çocuklara hediye almak daha zordur sanki. Günümüzde onlar her ne kadar teknolojik aletlere yönelseler de Monopoly, Scrabble gibi masa oyunu alıp o gece oynayarak yılbaşı gecenize ekstra keyif ve heyecan katabilirsiniz.

Sevdiklerinizi önemsediğinizi göstermeniz için büyük bir fırsat olan yeni yıl gecesinde, onlara verdiğiniz hediyeler ile onların mutluluktan ve heyecandan ayakları yerden kesilirken, siz de onların yüzlerinde sayenizde oluşacak gülümsemeyi görünce çok mutlu olacak ve böylece iki tarafta o geceyi hayatları boyunca unutamayacaklar.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ