Kanguru Haber

Yatak Odanıza Elektrik Süpürgesini Sokmayınız!

Yatak Odanıza Elektrik Süpürgesini Sokmayınız!

Mutluluğun formülünü arıyorsanız. O zaman yatak odanıza elektrik süpürgesini sokmayınız…

Farkındalıklı Yaşam Danışmanı Melda Özateş, bugünün yeni ay ve yenilenme zamanı olduğunu hatırlatıyor ve arınmak için bir fırsat olduğunu belirtiyor.

Önce bu yaşınıza kadar ne kadar çöp doldurduğunuza bakar mısınız? Evet bugün yeni ay ve yenilenme zamanı. Nerden başlayalım diyor bir çok danışanım. Nelerden arınalım. Elbetteki her zaman Ruhumuzdan diyorum ardından Zihin ve Beden. Bireysel çalışma yaptığım danışanlarım’ın çoğunda günlük, haftalık ve aylık arınmaların dökümanı mevcuttur.

Ruh ve Zihin için ; Meditasyon, Namaz, Zikir, Bars Seansı, Yoga, Klasik Müzik seçebilirsiniz. Bedeniniz için, Sıcak suyun içine bir avuç kırmızı Himalaya Tuzu ekleyerek 30 dakika ile 45 dakika arasında ayaklarınızı bekletebilirsiniz. Banyo sonrası yarım çay bardağı elma sirkesi ile durulanabilirsiniz.

İç organlarınızın arınması için 21 gün boyunca sabah aç karnına, akşam yatarken 1 Bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi ilave ederek içebilirsiniz.

Ruh – Zihin-Beden Arındı. Peki ya Kullandığımız Ev ve İş Araçları?

Bilgisayarınızdaki gereksiz kullanmadığınız programlar, telefon rehberinde son 6 aydır aramadığınız insanlar. Ekleyecek bir klasör bulamadığınız için evin çekmecelerine atılmış bir sürü kart vizit, fatura, saç tokası vs. Gardroplarınız ne durumda? Renk sırasına göre açıktan koyuya mı? Alt – Üst- Tek parça diye ayrılmış durumda mı? Ya mutfak dolapları, misafir gelince kullanırım diye attığınız neler var?

Kaçınız Evinizin Tüm Çöpünü Yatak Odanızda Saklıyorsunuz?

Özateş “Evet yanlış duymadınız çöpleriniz… Her gece huzur ve dingin olarak uyumayı seçtiğimiz, rüyalar gördüğümüz, seviştiğimiz odamızda mı duruyor ELEKTRİK SÜPÜRGEMİZ? Eğer ardiye odası yada kiler yoksa evet öyle ve Batıya örnek olarak inşa edilmiş 1+1 evlerde dahada fazlası yatak odamıza girmiş durumda…” dedi.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ