Kanguru Haber

Ünlülerin Twitter’daki Özel Hayatları

Ünlülerin Twitter’daki Özel Hayatları

10 yılı aşkındır sosyal hayatımızın en önemli unsurlarından biri olan Twitter, milyonlarca üyesiyle müzikten tiyatroya siyasetten futbola kadar yüzlerce farklı konunun dile getirildiği bir platform halini aldı.

Özgür bir ifade alanı olan Twitter’da Türk ünlüler de düşüncelerini ve hatta özel hayatlarını rahatlıkla hayranlarıyla paylaşıyor. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, paylaşımlarında filmlerine yer verirken Tarkan çevreye duyarlı tutumuyla dikkat çekiyor. Ekranların ünlü isimlerinden Acun Ilıcalı yayınladığı programlarla ilgili tweet atarak Twitter’ı profesyonel kullananlardan… Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin hem maçları hem de özel hayatını paylaşırken ünlü sporcu – manken Çağla Kubat çocuğuyla fotoğraflarını ekliyor. İşte ünlü Türklerden bazılarının Twitter’ı kullanma alışkanlıkları…

Cem Yılmaz (@CMYLMZ): Türkiye’nin en çok takip edilen ünlülerinden Cem Yılmaz, paylaşımlarında çoğunlukla kendi filmlerine yönelik tweetler atıyor. Ayrıca sadece Türkiye değil uluslararası sinema dünyasına ilişkin haberlerin yanı sıra uzayla ilgili de paylaşımlar yapıyor.

Ata Demirer (@atademirer): Hem sinemanın hem de sahnelerin önde gelen isimlerinden olan Ata Demirer aynı zamanda deniz tutkunu. Teknesiyle denizlerin fotoğraflarını, keyifli anlarını paylaşan Demirer, elbette ki şovlarını ve çektiği filmleri de takipçilerine sıklıkla haber veriyor.

Tarkan (@tarkan): Ünlü sanatçı Tarkan konserlerini ve TV programlarını Twitter’daki hayranlarına mutlaka haber veriyor. Müzik haberlerinin yanı sıra çevreye duyarlılık ve tarihi alanların korunmasına ilişkin kampanyalara duyarlılıkta da öne çıkıyor.

Acun Ilıcalı (@acunilicali): Televizyon programcısı Acun Ilıcalı, sahip olduğu kanalda yayınlanan programlara Twitter’da dikkat çekiyor. Ayrıca şehit cenazeleri gibi toplumsal duyarlılıklar, gittiği filmlerle ilgili de yorumlara yer veriyor.

Esra Erol (@ErolEsra): Ekranların sevilen sunucularından Esra Erol aktif bir Twitter kullanıcısı. Tuttuğu takımdan arkadaşlarıyla geçirdiği keyifli anların yanı sıra ailesine ve sosyal sorumluluklarına ait fotoğrafları da takipçileriyle paylaşarak sıcak bir etkileşim yaratıyor.

Demet Akbağ @demetakbag): Hem tiyatro hem de sinema dünyasının sevilen kadın sanatçılarından Demet Akbağ, filmlere, tiyatro oyunlarına yönelik paylaşımların yanı sıra sevdiği köşe yazılarını da takipçilerine aktarıyor.

Caner Erkin (@CanerErkin): Beşiktaş’ın ünlü oyuncusu Caner Erkin, Twitter’ı en aktif kullanan sporculardan. Sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak dursa da hem Beşiktaş’ın maçlarına hem de yaptığı kısa antrenmanlara binlerce retweet geliyor. Ayrıca eşi Şükran Ovalı’yla da sevgi dolu mesajlarını da paylaşarak özel hayatına yer veriyor.

Mert Fırat (@mert__firat): Sevilen oyuncu Mert Fırat için Twitter; tiyatro demek… Hem kendi oynadığı hem de farklı sahnelerde sergilenen oyunları tarihleriyle takipçilerine aktaran Fırat, aynı zamanda bilet kalmadığında da uyarmayı unutmuyor. Film festivallerini haber veriyor.

Çağla Büyükakçay (@CaglaBuyukakcay): Tenisteki gururumuz Milli Sporcu Çağla Büyükakçay, hem bir spor hem de tenis elçisi. Sadece Türkiye değil uluslararası turnuvaların da haberlerini veren Büyükakçay, kendisine iyi dilekler sunan takipçileriyle de sıkı bir iletişim halinde.

Çağla Kubat (@kubatcagla): Eski manken, son yılların ise sörf alanındaki başarılı sporcusu Çağla Kubat, Twitter’da hem sörf sporuna ilişkin birçok görsel paylaşıyor hem de minik kızı ve eşiyle yaptığı keyifli gezmelere yer veriyor.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ