Kanguru Haber

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah, Zeytinburnu’nda Sahne Aldı.

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah, Zeytinburnu’nda Sahne Aldı.

Türk Sanat Müziği’nin önemli isimlerinden Coşkun Sabah, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahne aldı.

Zeytinburnu Belediyesi tarafından organize edilen konserde hayranlarıyla buluşan Sabah, birbirinden güzel eserlerini sevenleri için seslendirdi. Konsere gelen vatandaşlar, Sabah’ın seslendirdiği şarkılara eşlik ederek nostalji dolu anlar yaşadı.

Performansıyla dinleyenlere keyifli anlar yaşatan Coşkun Sabah, kendisi için en önemli olan eserinin “Baharı Bekleyen Kumrular Gibi” şarkısı olduğunu belirterek, “Bu eser şarkıcılığa geçişimde çok önemli bir yere sahip. 23 yaşındayken besteledim ve Bülent Ersoy’a götürdüm. ‘Hemen ver bunu albüm yapalım.’dedi. O zamanlar 45’lik plaklar var. Yaptık, Türkiye’de yer yerinden oynuyor, bütün Türkiye ‘Baharı Bekleyen Kumrular Gibi’ şarkısını dinliyor. Eser, Türkiye’de 45’lik plakta rekor kırdı. Bu rekoru elinde bulunduran plaklardan bir tanesi. Biri Berkant’ın ‘Samanyolu’ isimli eseri diğeri ise Bülent Ersoy’un seslendirdiği ‘Baharı Bekleyen Kumrular Gibi’ şarkısı. Eser, çok büyük satış yapmıştı. Biz de bu şarkının bestecisi olarak güzel bir prim aldık. Ama o zamanlar özel kanallar yoktu. Bir tek TRT vardı. Haliyle o zaman magazin diye bir olay da yoktu. Performansımıza ancak Maksim Gazinosu’na gelenler ya da diğer gazinolara gidenler şahit oluyordu. Yoksa bugünkü gibi bir medya olsa, bizim heykelimizi dikerlerdi.”şeklinde konuştu.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ