Kanguru Haber

Twitter Aşığı Ünlüler Bakın Neler Yapıyor?

Twitter Aşığı Ünlüler Bakın Neler Yapıyor?

Günlük hayatımızın vazgeçilmezi Twitter, ünlüler tarafından da yoğun olarak kullanılıyor. Peki ünlülerin hangi amaçla ve nasıl paylaşımlar yaptıklarını merak ettiniz mi?

1. Demet Akalın (@DemetAkalin)

6.55 milyon takipçi sayısına sahip olan Akalın, konser bilgileri, yeni albüm ve şarkı çalışmaları, özel hayatından kesitleri takipçileriyle paylaşıyor. Duyarlı kişiliğiyle tanınan ve ülke gündemini de yakından takip eden başarılı şarkıcı, önemli haber ve gelişmeleri de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Ünlü şarkıcı, Twitter aşığı olarak hem özel hayatı hem de profesyonel hayatı hakkında an be an takipçilerini bilgilendiriyor.

2. Tolga Çevik (@TolgaCevik)
Tolgshow’daki başarısıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Tolga Çevik, Twitter hesabından programına yönelik paylaşımlar yapmayı, katılacak konuklar hakkında bilgi vermeyi ve tanıtımları yayınlamayı ihmal etmiyor.

3. Gülben Ergen (@gulbenergen)
4.52 milyon takipçisi olan Gülben Ergen, ülke gündemini yakından takip eden isimlerden biri. Hesabından albüm ve köşe yazıları hakkında bilgiler de paylaşan Ergen, önemli günlerde paylaşımlar yapmayı ve gelişmelerle ilgili fikirlerini paylaşmayı da atlamıyor.

4. Ata Demirer (@atademirer)
6.9 milyonluk takipçi kitlesine sahip olan başarılı komedyen Ata Demirer, günlük hayatından, sinema ve konser çalışmalarından güncel bilgileri “genco”larla paylaşıyor.

5. Gülse Birsel (@gulseyazar)
Aile Arasında filmi ile 5 milyon barajını aşan ve Jet Sosyete ile ekranlara jet gibi dönen Gülse Birsel, ülke gündemine dair haberlerin yanı sıra Jet Sosyete dizisinin tanıtımlarını ve köşe yazılarını da takipçileriyle paylaşıyor. Köşe yazılarını da paylaşan Birsel, takipçilerini beslemeyi ihmal etmiyor.

6. Hadise (@Hadise)
3.23 milyon takipçisi olan başarılı şarkıcı Hadise, merakla beklenen müzik çalışmalarını hayranlarıyla paylaşıyor. Son olarak O Ses Türkiye’de jüri olarak görev alan Hadise, yarışmadan kesitleri hayranlarıyla yoğun şekilde paylaştı.

7. Nusret (@nusr_ett) #SaltBae
Ünü sınırları aşan Nusret, 2017 yılının en çok konuşulan isimlerinden biriydi. Nusret, ünlü isimlerle çekilen fotoğraflarını ve “et şov”larını Twitter’da çok sayıda takipçisiyle paylaşıyor. En son ünlü futbolcu David Beckham’la fotoğrafını paylaşan Nusret’in bu fotoğrafı bin kereden fazla retweet edildi.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal  medyada  paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi  Twitter  üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden  @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ