Kanguru Haber

Türkülerin Parlayan Yıldızı Elif Buse Doğan

Türkülerin Parlayan Yıldızı Elif Buse Doğan
Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum

Elif Buse Doğan – Gel Sevduğum

Elif Buse Doğan, ilk solo albümü “Bihaber” çalışması ile yüreklere değen kadife sesi, samimi duruşu, türkülere olan sevdası ve duru güzelliğiyle müzikseverlerden tam not aldı.

“Bihaber” albümünde Anadolu’nun çeşitli yörelerine ait birbirinden güzel türküleri seslendiren Elif Buse Doğan, bu kez Karadeniz yöresine ait yeni bir türkü “Gel Sevduğum” ile müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

Elif Buse Doğan’ın “Gel Sevduğum” eserinin sözü, müziği ve aranjesi Aydın Kara’ya ait. Canlı çalınan enstrümanlardan; kemençe ve tulumu Selim Bölükbaşı, akordeonu Yaman Hadi, bas gitarı Emrah Günaydın, akustik davulu Erdinç Şenol, gitarları Metehan Köseoğlu icra etti. Kayıtları Stüdyo Maestro’da yapılan türkünün, mix-masteringi Candar Köker tarafından yapıldı.

Elif Buse Doğan’ın “Gel Sevduğum” türküsüne, Trabzon’un eşsiz doğasında Erkan Nas yönetmenliğinde klip çekildi. “Gel Sevduğum’’ klibi ve türküsü, Esen Müzik etiketiyle tüm müzik kanallarında ve dijital müzik servislerinde yayında.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ