Kanguru Haber

Türk Rock Müzik Sahnesine Yeni Bir Kadın Şarkı Geliyor

Türk Rock Müzik Sahnesine Yeni Bir Kadın Şarkı Geliyor
Özge Ürer - Duvar

Özge Ürer – Duvar

Özge Ürer’in söz ve bestelerinin kendine ait olduğu şarkılardan oluşan ilk albümü ‘Duvar’ 2016 Mart ayında Monoplay etiketiyle yayına giriyor.

Özge Ürer’in ilk albümü Duvar’da kendisine prodüktörlüğünü ve aranjmanlarını birlikte yaptığı; rock, pop ve jazz sahnesinin tanınmış müzisyenleri Emre Kula , Volkan Topakoğlu, Meriç Dönük , Evrim Tüzün , Onur Başkurt, Mert Fehmi Alatan ve Barış Ertürk eşlik etti. Albüm Marşandiz Stüdyoları’nda kaydedildi, masteringi Sterling Sound New York’da yapıldı.

Özge Ürer kadın şarkı yazarı ve şarkıcı kimliğiyle hayata geçirdiği Duvar’ın prodüksiyonunu bugüne kadar üretim yaptığı ve söylediği rock, funk, soul, reggae, pop, elektronik, alternatif tarzlarından etkilenerek tasarladı. Rock müzik temeline inşa edilen albümde her şarkının kendine özgü bir tarzı ve sound’u mevcut. Ayrıca albümde yer alan 2 şarkının akustik versiyonlarında arp enstrümanının kullanılması alternatif müzik sahnesinde ayrı bir değer olarak yer alıyor. Albümün artwork’ünde de titiz bir çalışmaya imza atan Ürer, fotoğraf sanatçısı Ata Kam ve illüstrasyon sanatçısı Seher Kış işe çalıştı.

Bugüne kadar bir çok değerli müzisyenle çalışan şarkıcı, İstanbul’un önde gelen müzik mekanlarında ve Türkiye’nin farklı şehirlerinde konserler verdi, sahne performanslarıyla dikkat çekti. Özge Ürer sahne müzisyenliğinin yanı sıra reklam dünyasında yaratıcı yönetmenlik yapmakla birlikte, birçok markanın reklam müziğini besteledi ve seslendirdi.

Duvar albümünün ilk konseri 6 Nisan’da Kadıköy’de Dorock XL’da, lansman konseri ise 5 Mayıs’ta Hayal Kahvesi Beyoğlu’nda gerçekleşecek.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ