Kanguru Haber

Türk Popunun Efsanesi Zerrin Özer Sahnelere Geri Döndü

Türk Popunun Efsanesi Zerrin Özer Sahnelere Geri Döndü

Geçtiğimiz günlerde çıkardığı ve büyük ses getiren “1 şarkı 2 Zerrin” adını verdiği single projesiyle Türk Popunun efsanesi Zerrin Özer,  Mall Of İstanbul MOI Sahne’de sevenleriyle buluştu.

Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği “fizy Kış Konserleri” biletleri günler öncesinden tükenen konserde Zerrin Özer dünden bugüne hit olmuş şarkılarının yanı sıra; sahnede söylemekten keyif aldığı yerli ve yabancı şarkılardan oluşan repertuarı ve güçlü sesi ile gece boyunca ayakta alkışlandı.

Seni Seviyorum Demeyi İhmal Etmeyin!

Muhteşem konserine kendisini yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür ederek başlayan Zerrin Özer “Sizi çok seviyorum. Sevgi çok kıymetlidir. Küslüğe, tartışmaya hiç gerek yok. Ne zaman istiyorsanız “seni seviyorum” deyin sevdiğinize.Ben öyle yapıyorum. Ömür kısa.” dedi.

Zerrin Özer’den Vefa Örneği!

Kendisine her zaman büyük destek veren Orhan Gencebay’ı ve “tanımadan çok sevmiştim” dediği Azer Bülbül’ü anmayı ihmal etmeyen efsane isim, sahnede gözyaşlarına hakim olamadı.
Azer Bülbül’ün bir şarkısını da söyleyen efsane isim “ Bizim ülkemizde sanatçılar öldükten sonra daha kıymetli oluyor. Buna çok üzülüyorum.” dedi.

Zerrin Özer, benim için önemliler dediği Cem Karaca,Cahit Berkay, Aysel Gürel gibi ustaların da şarkılarını seslendirdi.

Yıldız Tilbe Sürprizi!
Muhteşem konserin en büyük sürprizi ise Yıldız Tilbe oldu. Zerrin Özer’i yalnız bırakmayan Tilbe, konserin sonunda sahneye çıkarak dans etti. Yıldız Tilbe’den övgü dolu sözlerle bahseden Özer, “Biricik dostum” dediği Tilbe’nin kalemine ve sanatına aşık olduğunu belirtti.

Konser alanını dolduran hayranlarının tezahüratları karşısında gece boyunca duygu dolu anlar yaşayan Türk Pop müziğinin efsanesi Zerrin Özer önümüzdeki günlerde Ankara, İzmir, Bursa ve Samsun başta olmak olmak üzere renkli bir turneye çıkmaya hazırlanıyor.

[Elite_video_player id=”2″]

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ