Kanguru Haber

Takeda Türkiye’den Üst Düzey Üçüncü Atama

Takeda Türkiye’den Üst Düzey Üçüncü Atama

Geçtiğimiz senelerde Takeda NEMEA Bölgesine Pazar Erişim ve Ticari Direktör olarak atanan Ebru Yavuz ve İletişim Direktörü olarak atanan Senem Birim Alp’ten sonra Takeda Türkiye Genel Müdürü Gamze Yüceland’ın Takeda Kanada Ülke Başkanı olmasıyla devam eden başarılı Takeda Kadınları’nın yurt dışı atamalarına bir yenisi daha eklendi.

Haziran 2015 tarihinden beri Takeda Türkiye İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü olarak görev yapan ve başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Tuba Ertek,1 Eylül 2018 itibarı ile NEMEA Bölgesi, İnsan Kaynakları İş Direktörü olarak görev yapacak.

Yeni görevini Dubai’de sürdürecek olan Tuba Ertek, Türkiye, Güney Afrika, Ukrayna, Suudi Arabistan, Mısır, Lübnan, Körfez ülkeleri, Moldovya, İran, Cezayir gibi ülkelerden sorumlu olacak.

İstanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Tuba Ertek, Takeda’ya katılmadan önce FMCG, Teknoloji sektörlerinde İnsan Kaynakları, Satış ve Pazarlama fonksiyonlarında görev aldı.Sektörde 17 yıl boyunca biriktirdiği bilgi ve birikimi ile Takeda çatısı altında göreve geldiği günden bu yana Türkiye organizasyonunun geçirmiş olduğu kültürel ve organizasyonel dönüşümü başarıyla yürüttü. Takeda Türkiye’de çalışanların daha mutlu ve bağlı çalışması için çok sayıda fark yaratan inisiyatifi başarıyla hayata geçirdi ve “En İyi İşveren” sertifikasını organizasyona kazandırdı. Özellikle Temel Ürünler portföy satın alma sürecindeki organizasyonel ve kültürel dönüşümü ve Spesifik Ürünler İş Biriminin kurulması sürecini başarıyla yöneten Ertek, Takeda Türkiye’nin lokal ve globalde birçok ödül kazanmasına ve Türkiye ekibinin 2 yıl boyunca yüksek bir skorla Top Employer sertifikası almasına katkı sağladı. Tuba Ertek, yakın zamandaİngiltere’nin en prestijli ödüllerinden biri olan Peer Awards for Excellence ödüllerinde “En Etkili Lider” ödülüne layık görüldü.

Söz konusu atamalar, Takeda’nın hem Türkiye’de hem globalde çalışanlarına kariyer gelişimi fırsatları sunmak için gösterdiği kararlılığın güzel bir örneğini oluşturmaktadır.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal  medyada  paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi  Twitter  üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden  @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ