Kanguru Haber

Şimdi İndirim Zamanı…

Şimdi İndirim Zamanı…

Bir tüketici olarak internette aradığımız ilk şey indirim oluyor. Aynı ürünü farklı mağazalara bakarak en indirimlisi hangi web sitesinde buluruz diye araştırıyoruz. Doğal olarak bu indirimlerin bütçemize katkısı olduğu gibi karşımıza farklı seçenekler sunabiliyorlar.

Bazı web siteleri tüketicilerin avantajı için firmalarla görüşmeler yapıyorlar. Web sitelerinde indirim kuponu, indirim çeki ve indirim kodu isimleriyle yayınlarlar. Çoğu internet kullanıcısı bu avantajın farkında bile değildir.  Ama bütçesini düşünen kişiler bu indirim kuponu, indirim çeki ve indirim kodları ile alışveriş yapıyorlar. Bu fırsatları sağlan web sitelerinden biri de İndirim Kuponum web sitesi…

İndirim Kuponum sitesinden farklı kategorilerde ve farklı oranlarda indirimler bulmanız mümkün oluyor. Tatil için özel indirim kodu arıyorsanız. Hotels , Cafe Tur, Tatil , Airbnb, TatilGo, Anıl Tur, eDreams, Bavul, Tatil Budur, Expedia, Jolly Tur, Pronto Tur, ETS Tur, Bonvagon, Otelz, Yakalaco, İslami Otel, Booking, Roomorama, Gezginler Alemi, Gruppal, Tatil Sepeti, Gezinomi, Aerobilet, Hms Tatil, Günün Tatili, Cep Yol ve Qatar Airways’dan özel indirim kodları bulabilirsiniz.

Bu kodları nasıl kullanıyoruz. Örneğin Hotels indirim kodu , olduğu sayfaya giriyoruz. Kupon detaylarını dikkatlice okuyoruz. Tek yapmamız gereken burada kilitli olarak görünen “Kupon Kodunu Göster” butonuna tıklamamız… Hiçbir indirim fırsatını kaçırmamak için email adresinizi kayıt edirmenizde fayda var.

Daha sonra sizi Hotels’in sayfasına yönlendirecek… Burada istediğiniz tatili seçtikten ve kayıt işlemlerinden sonra ödeme bölümüne geçerken siz verilen “İndirim Kodu” nu giriş yapmanız yeterli olacaktır.

Unutmayın! İndirim kuponu, indirim çeki ve indirim kodları bir fırsattır. Fırsatlar ayağınıza bir kez gelebilir. Ama indirim siteleri ile her zaman yakalayabilirsiniz.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ