Kanguru Haber

Sevgililer Aşkı Suşi İle Kutladı

Sevgililer Aşkı Suşi İle Kutladı

Her yıl olduğu gibi bu Sevgililer Günü’nde de, kalbe giden yolun mideden geçtiğini bilenlerin yardımcısı Yemeksepeti oldu. Bu yıl hafta içine denk gelen bu özel günde, vakti kısıtlı pratik romantikler Yemeksepeti siparişlerini yüzde 20 artırdı.

Sepet Tutarları Ortalamalara Göre Yüzde 12 Arttı
Kullanıcılar sevgilileri için hiçbir masraftan kaçınmadı. O gün sepet tutarları, ortalamaların yüzde 12 üzerine çıktı. Her yılın favorisi suşi bu yıl da siparişini en çok artıranlar listesindeki birinciliğini korudu. Ortalamalara göre siparişini yüzde 50 artıran suşiyi, yüzde 46 ile tatlı yemekleri izledi. Ördeğin artışı ise yüzde 42 seviyesinde oldu.

Aşıklar Bu Gecede Tatlıyı Eksik Etmedi
Egzotik lezzetlerin yanı sıra, bu yıl tatlıya da talep büyüktü. Ortalama yüzde 46 artan tatlı siparişleri içerisinde birinciliği Sufle aldı. Sufleyi profiterol, waffle ve tiramisu takip etti.

Erkekler Sevgililerine Jest Yaptı
Bu yıl Sevgililer Günü sofralarını erkekler hazırladı. Erkek sipariş oranları yüzde 55’ten yüzde 68’e çıktı. Siparişini en çok artıran suşi, tatlı ve ördeğin yüzde 75’i erkekler tarafından söylendi.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ