Kanguru Haber

Şenay Lambaoğlu “Müziğin Sesi Şimdi Açılmalı”

Şenay Lambaoğlu “Müziğin Sesi Şimdi Açılmalı”

Caz müziğin en özgün seslerinden Şenay Lambaoğlu, hayatın durma noktasına gelmesinin önüne geçmek gerektiğini belirterek “her türlü olumsuzluğa rağmen müziğin sesi kısılmamalı” dedi.

Şarkı yazarı ve yorumcu kimliği ile tanıdığımız, caz müziğinin en özgün seslerinden Şenay Lambaoğlu, bir saygı albümü olarak hazırladığı yeni albümü “Başka Türlü Bir Şey”’in konserlerine devam ediyor. Lambaoğlu; Can Yücel, Nazım Hikmet, Hayyam ve Füruğ Ferruhzad gibi unutulmaz ozanların eserlerine yeniden hayat veren albüm projesi “Başka Türlü Bir Şey” ile 22 Mart 2016 Salı günü akşamı Babylon Bomonti sahnesinde dinleyicilerle buluşuyor.

Yaşanan acı olaylar nedeniyle hayatın akışının değiştirilmeye çalışıldığını ama buna izin vermemek gerektiğini belirten sanatçı “her türlü olumsuzluğa rağmen müziğin sesi kısılmamalı” dedi.

Derya Köroğlu, İlhan Şeşen, Vedat Sakman ve Zafer Cimbil gibi usta isimlerin de sahnede konuk olacağı konser 21:30’da başlıyor.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ