Kanguru Haber

Şehir Notları Sergisi

Şehir Notları Sergisi

“Fotoğrafa Giriş” dersi kapsamında Sema Sayar, Sena Yıldırır adlı İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) öğrencileri “Rahmi M. Koç Müzesi” adlı bir sergi açtılar. Beş büyük 70×100 renkli fotoğraftan oluşan sergi, üniversitenin Florya yerleşkesinde bulunan O Blok fuayesinde açıldı.

Fotoğraf sergileri, “Şehir Notları” kapsamında her hafta yenilenecek ve aynı mekanda açılacak. Sema Sayar, serginin amacını şöyle anlattı:“Çok kültürlü bir şehirde yaşıyoruz. Rahmi M. Koç Müzesi’nde Atatürk, Karayolu Ulaşımı, Demiryolu Ulaşımı, Denizcilik , Havacılık, Tipo Baskı Atölyesi, Yaşayan Geçmiş, Makineler, İletişim, Bilimsel Aletler, Modeller ve Oyuncaklar bölümlerinde insanı şaşırtan objeler yer alıyor. Biz bunlardan birkaçını seçerek izleyicileri bu değerli müzeye yöneltmek istedik.

Fotoğrafçılardan Sena Yıldırır ise, “Uluçalireis denizaltısını, buharlı lokomotif döneminden G 10 lokomotifini, pervaneli uçaklar döneminden efsanevi DC 3’ü, ünlü otomobil markalarını çektik. Amacımız izleyicileri şehrimizdeki kültür mekanlarına çekmek,” diyerek Rahmi M. Koç Müzesi’nin mutlaka görülmesini gerektiğine dikkat çekti.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ