Kanguru Haber

Sanofi Türkiye’de Kağan Keklik’e Yeni Görev

Sanofi Türkiye’de Kağan Keklik’e Yeni Görev

Sanofi Türkiye Temel Ürünler ve Jenerikler İş Birimi’nin liderliğine Kağan Keklik getirildi.

Sanofi Türkiye’de son bir buçuk yıldır Tüketici Sağlığı Bölümü’nde Türkiye, Suriye, Pakistan, İran ve İsrail’den sorumlu Genel Müdür olarak çalışan Kağan Keklik, Temel Ürünler ve Jenerikler İş Birimi liderliğine getirildi. Kağan Keklik, sunduğu sağlık çözümleri ile insanların sağlık yolculuğunda yol arkadaşı olan ve insan sağlığının her alanında faaliyet gösteren, ilaç sektörünün öncülerinden Sanofi Türkiye’deki yeni görevine 1 Ağustos 2018 tarihi itibariyle başladı.

Kağan Keklik Galatasaray Lisesi’ni bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Keklik ardından İstanbul Teknik Üniversitesi ve Exeter Üniversitesi (İngiltere) MBA programlarına katıldı. Kariyerine Eczcıbaşı-Baxter bünyesinde Satış Yöneticisi olarak başlayan Kağan Keklik sırasıyla, Ürün Müdürü, Kıdemli Ürün Müdürü ve Pazarlama Müdürü pozisyonlarında çalıştı. Daha sonra kariyerine Bilim İlaç’ta Pazarlama ve Satış Müdürü olarak devam etti.

Sanofi bünyesine 2009 yılında katılan Keklik sırasıyla Zentiva’da Merkezi Sinir Sistemi Pazarlama ve Satış Direktörü, Sanofi’de Birinci Basamak Satış Direktörü ve Sanofi-Zentiva’da Birinci Basamak Satış Direktörlüğü, Eczane grubu Satış ve Pazarlama Direktörü, Tüketici Sağlığı İş Birimi Direktörü görevlerini yürüttü. Kağan Keklik Sanofi’de son olarak Türkiye, Suriye, Pakistan, İran ve İsrail Tüketici Sağlığı Genel Müdürü görevini yürütüyordu ve Genel Müdür rolü ile birlikte 2016 Haziran ayı itibarı ile sekiz ay boyunca Tüketici Sağlığı AMEDSA Ticari Operasyonlar Direktörü görevini de üstlendi.

İngilizce ve Fransızca bilen Kağan Keklik, yeni dönemde Sanofi Türkiye Temel Ürünler ve Markalı Jenerikler İş Birimine liderlik edecek olup Türkiye Ülke Başkanı Fabrizio Guidi’ye raporlayacaktır.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal  medyada  paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi  Twitter  üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden  @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ