Kanguru Haber

Sanofi Çalışanları ‘Sanofi Aile Günü’nde Buluştu!

Sanofi Çalışanları ‘Sanofi Aile Günü’nde Buluştu!

Çalışanlarının iş dışındaki yaşamını destekleyerek motivasyonlarını artıran Sanofi, ‘Aile Günü’ etkinliğinin bu yıl ikincisini gerçekleştirdi. 14 Mayıs, Pazar günü gerçekleşen etkinlikte Sanofi çalışanları; yılın yorgunluğunu eşleri çocukları ve sevdikleri ile birlikte eğlenerek attı. Fransız Bahçeleri’nin büyüleyici atmosferi eşliğinde yapılan organizasyona İstanbul merkez ofis çalışanları ile İstanbul’da ikamet eden saha ekibi ve aileleri olmak üzere toplam 720 kişi katıldı.

Keyif Dolu Bir Organizasyon!
Geçtiğimiz yıl ilk defa gerçekleşen ve gelenekselleşme yolunda giden ‘Sanofi Aile Günü’ etkinliğinde bu yıl bir ilk gerçekleştirildi. Etkinlik eş zamanlı olarak Türkiye genelinde seçilen bölgelerde yaklaşık 900 kişi ile kutlandı. Organizasyonun yapıldığı iller çalışan yoğunluklarına göre belirlenirken bu iller arasında; Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Samsun, Trabzon, Tokat ve Zonguldak yer aldı.

Saat 10:00 ile 16:00 arasında yapılan etkinlikte çocuklar için de özel faaliyetler düşünüldü. Bölgelerde aynı anda gerçekleşen organizasyon alanları ile canlı bağlantı yapıldı. Takım oyunlarının oynandığı günde ayrıca tüm katılımcılar ile birlikte büyük bir selfie fotoğrafı çekildi ve Sanofi Logosu oluşturuldu. Canlı müzik dinletileri de günün keyifle geçmesini sağladı. Büyük Sanofi Ailesinin parçası olan çalışanlar ve aileleri, renkli anlara sahne olan ‘Sanofi Aile Günü’nde buluşarak keyifli bir bahar gününün tadını çıkardı.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal  medyada  paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi  Twitter  üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden  @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ