Kanguru Haber

Şahan Gökbakar’ın Yeni Filmi “Osman Pazarlama”

Şahan Gökbakar’ın Yeni Filmi “Osman Pazarlama”

Osman, İstanbul’un orta halli mahallelerinden birinde hangardan bozma ofisinde Uzakdoğu’dan getirdiği ve kendi kendine ürettiği ürünlerin satışından zengin olup, kendisiyle aynı mahallede yaşayan aşık olduğu kızla evlenme hayali kuran küçük ölçekli bir girişimcidir.

Aşık olduğu kız ile evlenebilmek için önündeki en büyük engel kızın babasına başarılı bir işadamı olduğunu ispat edebilmektir. Bunun için şirketini şahlandırıp, zengin olmaktan başka çaresi olmadığına inanan Osman; sahip olduğu ürünleri satabilmek uğruna türlü türlü maceralara atılmakta ve hepsi de birbirinden komik talihsizlikler ve başarısızlıklarla sonuçlanmaktadır.

Zengin olma yolunda çıktığı yolda Osman’ın yakınında Erkan ve mahalledeki aile dostlarının kızı Songül’den başka kimse yoktur. Günün sonunda Osman zenginliğin çok da uzakta olmadığını anlayacaktır.

Gösterim Tarihi: 19 Şubat 2016
Dağıtım: Warner Bros.
Yapım: Çamaşırhane Film
Süre: 114 dk.
Türü: Komedi
Yönetmen: Togan Gökbakar
Oyuncular: Şahan Gökbakar (Osman Şaşmaz), Mehmet Selim Akgül (Erkan), Liberat Niyoyandika (Embamba), Feriştah Senem Yıldırım (Songül), Yurtşen Fidan (Methiye), Tahsin Yıldırım (Rıza), Esra Balıkçı (Serap), Şükran Çağman (Adile), Gizem İnceoğlu (Sunucu), Tahsin Tonkuş (Saffet)
Konuk Oyuncular: Demet Akalın, Okan Kurt
Fragman: https://youtu.be/yD-T_EBzo68

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ