Kanguru Haber

Sağlıklı Bir Alternatif: Chia!

Sağlıklı Bir Alternatif: Chia!

Starbucks, yazın chia sevenlerle buluşturduğu Ananaslı Chia Pudding yanına bir de Karışık tohumlu ve yoğurtlu Chia Parfeyi ekliyor!

Karışık tohumlu yoğurtlu Chia Parfe, sağlıklı ve keyifli bir seçenek olarak Starbucks menüsünde yer alıyor. İçerisinde yarım yağlı yoğurt, hindistan cevizi püresi, ayçekirdeği, kuru kızılcık, kabak çekirdeği, kuru kayısı, yulaf, keten tohumu, Chia tohumu, bal, fındık ve antep fıstığı bulunduran parfe, ister kahvaltıda ister öğlen molasında lezzetli bir alternatif olarak tercih ediliyor.

Lif kaynağı Starbucks Karışık tohumlu yoğurtlu Chia Parfe, sadece güç ve enerji vermekle kalmıyor, aynı zamanda tok tutma özelliğiyle isteyen herkes için keyifli bir seçenek sunuyor.
Bir diğer lif kaynağı lezzet ise yaz aylarında da bildiğimiz Ananaslı Chia Pudding!. Ananasın canlandırıcı lezzeti ve tazeliği ile Chia’nın besleyiciliği ve tok tutuşunu birleştiren puding, 4 mevsim boyunca vazgeçilmez bir ara öğün olarak Starbucks mağazalarında!

Ananaslı Chia Puding ve Yoğurtlu Chia Parfe içerisinde bulunan özel Chia tohumu, Maya ve Azteklerin güç kaynağı olarak biliniyor. Meksika ve Guatemala’nın bereketli topraklarında yetişen bir adaçayı türü olan Chia; protein, Omega 3 ve lif kaynağı olarak son dönemin en sağlıklı besinleri arasında gösteriliyor.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ