Kanguru Haber

Reklam Sektörü ‘Çantacılardan’ Kurtarılmalı

Reklam Sektörü ‘Çantacılardan’ Kurtarılmalı

MAG Şirketler Grubu Kurucusu Can Çavuşoğlu, reklam sektöründe yaşanan sıkıntıları dile getirdi.

Reklam sektöründe kaliteli, güvenilir ve sürdürülebilir hizmet alabilmek adına yeri yurdu belli şirketlerle çalışılması gerektiğini hatırlatan Çavuşoğlu şunları söyledi: “ Reklamcılık sektörünün gelişmesi ve reklama duyulan ihtiyacın artması ile kaliteli iş yapan firmaların yanı sıra bir takım bu işten kazanç sağlamaya çalışan yapılar da ortaya çıkıyor. Çantacı diye tabir edilen bu kişiler tarafından yapılmaya çalışılan ticaret, reklamcılığa duyulan güveni sarstığı gibi aynı zamanda da geri dönüşü olmayan algı kirliliği yaratıyor. En önemli görev ise işverenlere düşüyor. Kalitesinden emin olunmayan, güvenirliliği sorgulanmayan kişiler ile asla ticarete adım atılmamalıdır.

“Güvenilir Firmalar İle Yol Alınmalı”
Çantacı diye tabir edilen kişilerin; promosyon, tabela ve baskı işlerinde piyasadan kapora topladığını anlatan Çavuşoğlu “ Bu noktada en çok zarar gören ne yazık ki işverenler oluyor. Hem maddi hem de manevi anlamda zamanında teslim edilmeyen veya teslim edilse dahi kalitesiz bir hizmet almak zorunda alan firmalar, büyük zarara uğruyor. Kayıt dışı ekonominin önüne geçmek için güvenilir ve bilindik firmalara yönelmenin bir kez daha önemle altını çizmek isterim” ifadelerini kullandı.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal  medyada  paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi  Twitter  üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden  @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ