Kanguru Haber

Olağanüstü Arabalar National Geographic Channel’da Başlıyor

Olağanüstü Arabalar National Geographic Channel’da Başlıyor

National Geographic Channel’da izleyicileri şaşırtacacak “Olağanüstü Arabalar” isimli bir program başlıyor. Otomobil tasarımcısı ve girişimci Afzal Kahn ile uzman tamirciler Ralph ve Ranen’in mükemmel görünen “olağanüstü arabaları” yeniden tasarlayarak daha da cazibeli bir hale getirdiği, Ralph ve Ranen eşsiz projeleri yürütürken, başarılı bir iş insanı olan Kahn ise onlara asla bulamayacakları profilde müşteriler getiriyor

kahn-ralph-ve-ranen-990x660Otomobil dünyasının muhteşem üçlüsü Kahn, Ralph ve Ranen bir araya gelerek “Olağanüstü Arabalar”ı yarattığı programda, ortaya çıkan ürünler izleyicileri şaşırtıyor. Her bölümde yol testi ve araba gösterimi ile muhteşem bir sona imza atılıyor. En önemli soru ise Afzal’ın üretilen arabaları kendi lüks showroom’unda sergileyip, sergilemeyeceği.

Olağanüstü Arabalar 5 Şubat’tan itibaren her Cuma, 21.00’de National Geographic Channel’da. izleyebilirsiniz.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ