Kanguru Haber

Novartis Türkiye’den İngiltere’ye Atama

Novartis Türkiye’den İngiltere’ye Atama

Novartis Türkiye bünyesinde 16 yıl boyunca çeşitli görevlerde bulunan ve son olarak Nörobilim İş Birimi Direktörü olarak görev yapan Sevilay Özdemir, Novartis İngiltere’ye Kardiyometabolizma İş Birimi Direktörü olarak atandı.

İTÜ İşletme Mühendisliği’nde lisans ve master eğitimi alan Sevilay Özdemir, profesyonel kariyerine Beymen’de planlama ile başladı. ABD’de yaptığı MBA’in ardından 2001 yılında çalışmaya başladığı Novartis Türkiye’de stratejik planlamadan satışa kadar pek çok departmanda deneyim kazandı.

Novartis Türkiye bünyesinde 16 yıl boyunca iş planlama, satış, pazarlama gibi birçok farklı alanda artan sorumluluklarla çalışan ve son 4 yılda Nörobilim ekibini yöneten Sevilay Özdemir özellikle MS hastalığı alanında hayata geçirdiği projelerle birçok ödülün sahibi oldu. Sevilay Özdemir Novartis İngiltere’de üstlendiği yeni görevinde, bulunduğu pazarda kardiyometabolizma tedavi alanı için satış, tanıtım ve pazarlama faaliyetlerine liderlik edecek.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ