Kanguru Haber

Nobel İlaç Tüketici Sağlığı Grubu’na İnovasyon Ödülü

Nobel İlaç Tüketici Sağlığı Grubu’na İnovasyon Ödülü

Mango ve şeftali tadıyla çocuklara balık yağını sevdiren NBL Fish Oil Jr, Nobel Tüketici Sağlığı’na ödül getirdi.

Nobel Tüketici Sağlığı, çocukların beyin-göz ve sinir gelişimini destekleyen en genç ürünü NBL Fish Oil Jr ile dünyadaki en önemli inovasyon ödüllerinden biri olan Yılın Seçilmiş Ürünü Tüketici İnovasyon Ödülü 2016’nın (Voted Product of the Year) sahibi oldu. NBL Fish Oil Jr, Türkiye’de 4.155 tüketicinin referansıyla ödüle layık görüldü.

Nobel Tüketici Sağlığı’nın inovatif ürünü NBL Fish Oil Jr, gelişme çağındaki çocukların beyin ve matematik zekasının, sinir sisteminin, retina ve görme fonksiyonlarının gelişimini destekliyor. Tercihen yemeklerden sonra 1 ölçek (10 ml) olarak kullanılan ürün, mango ve şeftali tadındaki şurup formuyla, balık yağını çocuklara sevdirme başarısına da imza atmış durumda. NBL Fish Oil Jr, IPSOS araştırma şirketinin yaptığı tat araştırmasında çocukların beğenerek içtiği ilk iki ürün arasında yer alıyor.

Omega 3 vücudumuzda üretilemiyor. Çocukların zeka gelişimi için gerekli olan miktar için haftada 300 gr balık yemek gerekiyor. Ülkemiz şartlarında bu mümkün olamadığı için NBL Fish Oil Jr içerdiği Omega 3 ile bu gelişime destek olarak sağlıklı, zeki birey gelişimine erken yaşta katkıda bulunuyor.

Ödülü değerlendiren Nobel Tüketici Sağlığı Pazarlama Müdürü Ecz. Ayşen Dincer; “Çocuklarımızın gelişimi için onların damak tadına uygun, içeriği ve saflığı Uluslararası Balık Yağı Standartları Programınca (IFOS) onaylı bir ürün yarattık. Bunun sonucunda NBL Fish Oil Jr’ın ödüle layık görülmesi çok gurur verici. Tüketicilerimizin bu desteği daha iyisini yapmak için bizlere büyük motivasyon sağladı. Nobel İlaç; tüketici sağlığı ve ihtiyaçlarına uygun yeni adımlarda öncü olmaya devam edecek” dedi.

Fransa’da 1987 yılında başlatılan ve bugün dünyada 37 ülkede uygulanan Yılın Seçilmiş Ürünü programında tüketiciler; yarışan ürünleri ‘albeni’, ‘inovasyon’ ve ‘kullanıcı memnuniyeti’ açısından değerlendiriyor. Programın Türkiye’deki ortakları arasında, Fortune, Instyle, fortuneturkey.com, Trendus, Ortakalan, Ströer, Nielsen ve CarrefourSA bulunuyor.

Tüketici ürün ve hizmetleri için bir inovasyon ödülü olan Yılın Seçilmiş Ürünü, Türkiye’de tüketicilerin oyları üzerine temellendirilmiş, farkındalık yaratan tek sistem olma niteliği taşıyor. Gücünü, tüm ülkeyi temsil eden ve tüketicilerin seçimlerini objektif şekilde yansıtan Nielsen’in 4155 tüketici ile gerçekleştirdiği pazar araştırmasından alan ödül tüketici güvenini ve tercihini yansıtması açısından da büyük önem taşıyor.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ