Kanguru Haber

Neden Şirketler İK Danışmanlığı Alırlar?

Neden Şirketler İK Danışmanlığı Alırlar?

İnsan Kaynakları (İK) , çalışmış oldukları şirketlere en uygun , en doğru elemanı kime ve neye alıyorlar?

Biraz araştırma yaptığımızda en önemli unsurun insan olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü yeni nesil geldikçe şirketlere alınan eleman faktörleri değişebiliyor. Organizasyonların başarılı olması seçilen eleman ile doğru orantıda ilerliyor.

İşte böyle durumlarda şirketler, İK danışmanlıkları ile birlikte organizasyon çalışmaları yaparlar. İK profesyonelleri, alınan elemanda yaş, deneyim, eğitimlerine göre değerlendirmeler yaparlar. Beraber çalıştıkları şirkete göre yaş, deneyim veya eğitim ön plana çıkabiliyor.

İK danışmanlık firması olan Randstad Türkiye, ise 1960 yılından beri birçok sektör ve firma ile çalışıyorlar. Randstad Türkiye’in uzmanlık alanları Satış ve Pazarlama Sektörü, İnşaat Sektörü, Enerji Sektörü, Finans Sektörü, Bilgisayar, İletişim ve Telekomünikasyon olduğunu eklemekte fayda var. Firma “Sizi Tanımak Güzel” felsefesiyle hem müşterilerine hem de adaylara hizmet veriyorlar.

Özellikle firmanın hazırlamış olduğu yazılar firmalar ve adaylar için fırsatlar yaratabilecek türden diyebiliriz. Bir aday için en önemli unsurlar CV, Ön Yazı ve Mülakat İpuçlarıdır. İşte bu konuda yazılarn tüm yazıları okuyarak işe alımlarda bir fırsat yakalamanız mümkün diye düşünüyoruz.

Bundan daha iyi nasıl olur?

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada  paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter  üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ