Kanguru Haber

Mesir Macununa Game Of Thrones Yorumu

Mesir Macununa Game Of Thrones Yorumu

Game Of Thrones, oyuncuları ve senaryosuyla Zeytinburnu Belediyesi’nin 28 Mayıs’ta gerçekleştireceği Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali’ne konu oldu.

ABD dizisi Game Of Thrones’a sosyal medya hesabından gönderme yapan Zeytinburnu Belediyesi, “Winter İs Coming” sloganına atıfta bulunarak “Mesir İs Coming” sloganını paylaştı. Kısa bir sürede Facebook ve Twitter’da beğeni ve paylaşım rekoru kıran capsler, sosyal medyada hatırı sayılır bir yankı uyandırdı. 5. sezonda ölüp 6. sezonda tekrar dirilmesiyle tartışma yaratan başrol oyuncularından Jon Snow’u da es geçmeyen Zeytinburnu Belediyesi, Jon Snow’un dirilmesini mesir macunu yemesine dayandırarak “Mesir macunu canlandırır” paylaşımını yaptı. Sosyal medya takipçilerinden büyük beğeni alan caps, “Jon Snow öldü mü, Kıştepesi ıssız kaldı mı? İndi yürek yırtılır” yorumlarına neden oldu.

Senaryonun diğer oyuncularına da mizahi dokundurmaların yapıldığı paylaşımda, dizinin güçlü kadınlarından Khaleesi’nin ejderhaları kucağında sevecek kadar cesaretli olması mesir macunuyla örtüştürülerek “Mesir macunu cesaretlendirir” sloganı paylaşıldı. Dizide kekeme karakterini canlandıran Hodor ise “hodor, hodor, eller havaya mesir is coming” yorumlarıyla en fazla beğeniyi toplayarak son günlerin öne çıkan viral reklamında yer aldı.

İşte Büyük Beğeni Alan Capslar

mesir-macununa-game-of-thrones-yorumu-2-kanguru-haber-com-990x660

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ