Kanguru Haber

Merck Türkiye “En İyi İşveren” Seçildi

Merck Türkiye “En İyi İşveren” Seçildi

Top Employers Institute tarafından gerçekleştirilen bağımsız araştırma sonucunda Merck Türkiye yetenek geliştirme, performans yönetim süreci ve kariyer planlama gibi çalışmalarla geçen yıl olduğu gibi bu yıl yine En İyi İşveren Ödülü’ne hak kazandı. Bu sertifikayla Merck Türkiye’nin, hem Avrupa hem de Ortadoğu bölgelerini kapsayan ülkeler arasında en iyi işveren olduğu bir kez daha tescillenmiş oldu.

Merck Türkiye Genel Müdürü Şehram Zayer, iki yıl üst üste bu ödüle layık görülmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Merck Türkiye olarak, çalışanların araştırmacı yönünü ortaya çıkaran, işbirliğine dayalı kurum kültürü ile kapsamlı bir çalışma ortamı yaratmaya çalışıyoruz. Çalışanlarımızın işe bağlılığının, daha yüksek performans göstermelerine olanak vereceğine inanıyoruz” dedi.

Zayer, iki yıl üst üste “En İyi İşveren” ödülünü almalarında 350 yıllık bir şirket olarak kalite ve güçlü duyarlılık konusundaki taahhütlerinin rolüne dikkat çekti.

Merck Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Gaye Mescioğlu ise, İK Departmanı olarak çalışan bağlılığı ve memnuniyeti ile yetenek yönetimi ve gelişimini her zaman önceliklendirdiklerini dile getirerek, kişisel ya da grup ihtiyaçlarına göre hazırlanmış gerek Türkiye gerekse Merck Global’in yurtdışındaki eğitim ve gelişim programlarıyla şirket çalışanlarına kendilerini geliştirme fırsatı sunulduğunun altını çizdi.

Şirket çalışanlarına tanınan yurtiçinde ve yurtdışında kısa ya da uzun dönemli çeşitli kariyer fırsatları, esnek çalışma saatleri, verimli ofis uygulamaları, kapsamlı yan faydalar gibi uygulamaların hedefledikleri çalışan profilini şirkete çekmek için önemli katkılar sağladığını belirtti. Mescioğlu, “Ekibimize en iyi fırsatları sunmak için yaptığımız çalışmaların karşılığını görmesi bizi son derece sevindirdi. Üstüste 2 yıl hem Avrupa hem de Ortadoğu bölgelerinde bu ödülü almanın mutluluk ve gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal  medyada  paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi  Twitter  üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden  @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ