Kanguru Haber

Livaneli Ustaya Saygı Film Müzikleri ve Besteleri Konseri

Livaneli Ustaya Saygı Film Müzikleri ve Besteleri Konseri

Ender Sakpınar, şefliğini üstlendiği İstanbul Sinfonietta Orkestrası, Livaneli Ustaya Saygı Film Müzikleri ve Besteleri konseri ile Volkswagen Arena’da müzikseverlerle buluşuyor

Mayıs ayında gerçekleşecek konser, Livaneli’nin film müzikleriyle başlayarak Sakpınar’ın konuşması ve Livaneli belgeselinin gösterimi ile devam edecek. Belgesel gösteriminden hemen sonra Zülfü Livaneli’nin şarkılarının çalınacağı bölümde ise Zülfü Livaneli, Ender Sakpınar şefliğinde üç eserini seslendirerek konuk olacak.

Ender Sakpınar Kimdir?

İstanbul Devlet Senfoni ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestralarının Orkestra Şefliği görevinin yanısıra, Avrupa’nın prestijli orkestralarından aldığı davetler üzerine yurt dışında konuk şef olarak Çek Filarmoni,Karlovyvary Senfoni, Berlin Kammer Filarmoni,Mittel Deutche Filarmoni, Euro Wien Sinfonietta, Kharkow Filarmoni, Silesian Filarmoni, Toranto Senfoni, Krakow Filarmoni, Stockholm Folk Opera, Upsala choir, Monterey Senfoni, Mexico Devlet Senfoni, Brescia/ Milano Festival Orkestrası, Sicilya Senfoni,San Remo Senfoni, Atina Radyo Filarmoni, Atina Senfoni gibi orkestralarla çalışmalarını sürdürmektedir.

5 Mayıs Cumartesi akşamı gerçek olan konserin biletleri Mobilet iOS ve Android uygulamaları ile mobilet.com üzerinden satın alınabiliyor.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal  medyada  paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi  Twitter  üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden  @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ