Kanguru Haber

LG, 5 Kameralı Akıllı Telefonu V40ThinQ

LG, 5 Kameralı Akıllı Telefonu V40ThinQ

LG Electronics (LG), akıllı telefon fotoğrafçılığının standartlarını yeniden tanımlayacak 5 kameralı birinci sınıf akıllı telefonu LG V40ThinQ’yu duyurdu. Şirketin beğeni toplayan V serisi telefonlarının en yeni modeli olan LG V40ThinQ, özellikle sosyal medyada yoğun bir şekilde görsel ve video kullananlar için tasarlandı. Qualcomm® Snapdragon 845 işlemcisi ile güçlendirilen LG V40ThinQ’da 6.4 inç FullVision OLED ekran, 6GB RAM ve 64 GB/128 GB dahili depolama alanı bulunuyor.

Sosyal Medya Tutkunları İçin 5 Kamera İle Profesyonel Fotoğraflar
Sosyal medyada içerik yaratan hikaye anlatıcılarına bir akıllı telefon sunmak amacıyla geliştirilen LG V40ThinQ’nun arka kamerası 16MP süper geniş açı, 12MP standart açı ve 12MP teleobjektif olmak üzere üç farklı lensten oluşuyor. Kamerada bulunan üç lens, pozisyon değiştirmeden farklı çekimler yapılmasına izin verirken 107 derecelik süper geniş açılı objektif, arka planda daha fazla ayrıntının yakalanmasına, 2x optik zoom’lu teleobjektif de görüntü kalitesinde bir kayıp olmadan uzak mesafeden net çekimler yapılmasına katkı sağlıyor. Telefonun üçlü çekim özelliği ise üç lensin her biri ile çekilen görüntüleri, kolay paylaşım için kısa bir video dosyasında birleştiriyor.

Arka plan bulanıklığını ayarlamak için bir ekran kaydırıcısıyla, mükemmel bir bokeh efekti yaratmak için birlikte çalışan 5MP geniş açılı ve 8MP standart objektife sahip olan ön kamera modülü ise, selfie tutkunlarının benzersiz ışıklandırma ve özel efektlerle fotoğraflarını daha da kişiselleştirmelerini sağlıyor.

Ana arka kamera sensörünün piksel boyutu, LG V30’a kıyasla yaklaşık yüzde 40 artırılarak 1μm’den 1.4μm’ye çıkarıldı. Görüntü sensörü ise LG V30’unkinden yüzde 18 daha büyük hale getirildi. Ayrıca, Dual PDAF (Faz Algılama Otomatik Odaklama), sektör ortalamasının iki katı kadar olan yüzde 50 daha hızlı otomatik odaklama sağlarken gelişmiş HDR özelliği, mükemmel aydınlatılmış çekimler oluşturmak için doğru pozlama ayarlarını otomatik olarak belirliyor.

LG V40 ThinQ’da bulunan yapay zeka bağlantılı kamera özellikleri, farklı aydınlatma koşullarında renk sıcaklığının otomatik olarak ayarlanmasına ya da hızlı hareket eden nesneleri yakalamaya çalışırken, doğru deklanşör hızının seçilmesine yardımcı oluyor.

Cine Shot, 3D Işık Efekti, Makyaj Pro, Özel Zemin, Avatar’ım ve AR Emoji gibi diğer yeni özellikler LG V40 ThinQ fotoğrafçılığını tamamen yeni bir deneyim haline getiriyor. Cine Shot kolay ve eğlenceli animasyonlu görüntüler oluşturulmasını sağlarken, 3D Işık Efekti, profesyonel görünümlü aydınlatmayla fotoğrafın tonunu değiştiriyor. Makyaj Pro ve Özel Arka Plan özellikleri ile bir selfie çekimi çok farklı bir hale gelebiliyor. Artırılmış gerçek tutkunları için de Avatar’ım ve AR Emoji özellikleri kullanıcıların kişiselleştirilmiş emojiler yaratmasına imkan veriyor.

Birinci Sınıf Ses Ve Görüntü Kalitesi
6,4 inçlik QHD + (3120 x 1440) OLED FullVision ekran sahip telefonda bir önceki modelden 1.6 mm daha ince olan bir alt çerçeve bulunuyor. Daha doğru renkler ve daha iyi parlaklık tutarlılığı sunmak için tasarlanan yeni OLED ekranın sağladığı 4,5 milyon piksel, kullanıcıların etkileyici ve canlı içeriğe ulaşmalarını sağlıyor.

Akıllı telefonlarında her zaman kaliteli sesi ön planda tutan LG’nin son telefonu LG V40ThinQ, Meridian etiketli ses sistemine sahip olan ilk LG telefonu olma özelliğini taşıyor. 32 bitlik Hi-Fi Quad DAC ile desteklenen telefon orijinal bir kaydına çok yakın ses kalitesi sunuyor. İlk olarak LG G7 ThinQ modelinde tanıtılan Boombox Hoparlör, cihazın dahili alanını bir yankı alanı olarak kullanarak geleneksel akıllı telefon hoparlörlerinin bas sesini ikiye katlıyor. Bu teknoloji telefonun iç ses seviyesini bir yankı alanı olarak kullanıyor ve telefon yatay bir şekilde düz bir zemine konulduğunda bile düşük frekanslı ses sağlayabiliyor.

LG V40ThinQ’nun Dokulu Tasarımı İle Kusursuz Kavrama Hissi!
LG V40ThinQ, üstün performansıyla olduğu kadar tasarımı, rengi ve formuyla da göz dolduruyor. LG V40ThinQ, benzersiz tasarımı ile kullanıcılarda kusursuz kavrama hissi yaratıyor. LG V40ThinQ’da pürüzsüz dokunuş, benzersiz renk ve kusursuz form olmak üzere üç ana tasarım unsuru ön plana çıkıyor. Akıllı telefon kullanırken, kusursuz kavrama hissinin önemine inanan LG, pürüzsüz bir dokunuş yaratmak için, LG V40ThinQ’nun arka yüzeyindeki mikroskobik çukurları özel bir SilkyBlastTM işlemi kullanarak oluşturdu. İşlem, camın dayanıklılığını etkilemeden yüzeyi daha az kaygan ve parmak izini göstermeyecek şekilde daha az eğilimli hale getirdi. LG ayrıca bazı görsel öğeleri basite indirgeyerek tasarımda da sadeliğe gitmeyi tercih etti.

Aurora Siyahı, Platin Grisi ve Fas Mavisi gibi renklerde mevcut olan LG V40ThinQ, bir önceki modelden yarım inç daha büyük bir ekrana sahip olmasına rağmen güvenli bir tutuş için aynı konforlu genişliğini koruyor.

Sadece 169 g ağırlığında ve 7.7 mm kalınlığında olan LG V40ThinQ, V serisinin ince ve hafif tasarımını korurken, önceki modelinde olduğu gibi, ABD Savunma Bakanlığı’nın sağlamlık konusundaki beklentilerini de karşılıyor. Toz ve su geçirmezlik konusunda IP68 sertifikasına sahip olan LG G7ThinQ, zorlu ortamlarda cihaz performansını değerlendirmek için ABD ordusu tarafından hazırlanan MIL-STD 810G Transit DropTest’in 14 kategorisini geçerek askeri operasyonlar için yeterliliğini de kanıtladı.

LG Electronics Mobil İletişim Bölümü Başkanı Hwang Jeong-hwan, “LG V40ThinQ, kullanıcıların yüksek kaliteli içerik oluşturma ve paylaşma konusunda kusursuz bir deneyim sunmak için tasarlandı. Başarısı kanıtlanmış V serisi platformun çok yönlülüğü geliştirilmiş kamera özellikleri ile LG V40ThinQ’, sosyal medyada paylaşım yapmayı seven kullanıcılar için çok güçlü bir seçenek olacak.” dedi.

Teknik Özellikler:
• İşlemci: Qualcomm® Snapdragon ™ 845
• Ekran: 6.4 inç 19.5: 9 QHD + OLED FullVision Ekranı (3120 x 1440 / 538ppi)
• Hafıza: 6 GB LPDDR4x RAM / 64 GB veya 128 GB UFS 2.1 ROM / microSD (2TB’ye kadar)
• Kamera:
• -Arka: 16MP Süper Geniş (F1.9 / 1.0μm / 107 °)12MP Standart (F1,5 / 1,4μm / 78 °)12MP Telefoto (F2.4 / 1.0μm / 45 °)-Ön: 8MP Standart (F1.9 / 1.12μm / 80 °)5MP Genişlik (F2.2 / 1.12μm / 90 °)
• Pil: 3300mAh
• İşletim Sistemi: Android 8.1Oreo
• Boyut: 158,7 x 75,8 x 7,7 mm
• Ağırlık: 169g
• Ağ: LTE-A 4 Band CA
• Bağlantı Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 5.0 BLE / NFC / USB Tip-C 2.0 (3.1 uyumlu)
• Renkler: Aurora Siyahı / Platin Grisi / Yeni Fas Mavisi / Carmine Kırmızı
• Diğer: Cine Shot / Üçlü Önizleme / Üçlü Çekim / AI CAM / AI Bileşimi / Boombox Hoparlör / Google Asistan / Google Lens / AI Haptic / 32 bit Hi-Fi Dörtlü DAC / DTS: X 3D Surround Ses / Süper Uzak Alan Sesi Tanıma / IP68 Su ve Toz Direnci / HDR10 / Yüz Tanıma / Parmak İzi Sensörü / Qualcomm® QuickCharge ™ 3.0 Teknolojisi (Qualcomm® Hızlı Şarj ™ 4 Uyumlu) / Kablosuz Şarj / MIL-STD 810G Uyumluluk / FM Radyo

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal  medyada  paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi  Twitter  üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden  @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ