Kanguru Haber

Kenan Doğulu ile Sıra Dışı Bir Akşam

Kenan Doğulu ile Sıra Dışı Bir Akşam

Pop müziğin sevilen ismi Kenan Doğulu, en beğenilen şarkılarının caz düzenlemeleri ile İş Sanat’ta sahne alacak.

Aşk Oyunu, Gelinim, Can Bebeğim, Baş Harfi Ben gibi her dönem dillerden düşmeyen şarkılarının caz formatındaki düzenlemeleri ile İhtimaller adlı yepyeni bir albüm çıkaran sanatçı, projenin ilk konserini de İş Sanat’ta gerçekleştirecek.

Prodüktörlüğünü Kenan Doğulu ve ülkemizin başarılı kontrbasçılarından Ozan Musluoğlu’nun üstlendiği projede, Ercüment Orkut, Can Çankaya ve Bulut Gülen, Şenova Ülker, Engin Recepoğulları, Mehmet İkiz, Ferit Odman, Sibel Gürsoy gibi her biri kendi alanında başarılı birçok özel isim bir araya geliyor.

Muhteşem enerjisi ve dillerden düşmeyen şarkılarını caz tınılarıyla harmanladığı, söz ve müziği Doğulu’ya ait “İhtimal” adlı yepyeni bir şarkının da yer aldığı yeni albümü ile sıra dışı bir gece yaşatacak olan Kenan Doğulu’nun konseri 29 Nisan, Cuma akşamı 20.30’da iş Sanat’ta.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ