Kanguru Haber

Jelena Karleusa, Türkiye’ye Transfer Oldu

Jelena Karleusa, Türkiye’ye Transfer Oldu

Balkanların pop starı Jelena Karleusa, Türkiye müzik projelerinde beraber çalışmaya karar verdiği The Soul Production’un koordinasyonunda ilk sahnesini 27 Eylül’de ‘Masquerade Club İstanbul’da gerçekleştirecek.

Sahne performansı ve albümleri ile adından söz ettiren Jelena Karleusa Türkiye’de müzik ve sahne çalışmaları için The Soul Production yetkilisi yapımcı ve müzisyen Gökay Süngü ile anlaştı. İlk performansını; 27 Eylül 2017 Çarşamba günü ‘Masquerade Club İstanbul’ sahnesinde sergileyecek olan Jelena, hazırlıklarına; İstanbul ve Belgrad arasında mekik dokuyarak devam ediyor.

Balkanların Starı
Müziğinde barındırdığı doğu-batı elektronik müzik sentezlerini görsel şovlarla sunacak olan Jelena’nın ‘Masquerade Club İstanbul’ programı, seyirciye kapılarını saat 23.00’da açacak. Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Dusko Tosic’in de eşi olan Jelena Karleusa sırasıyla çıkardığı; Ogledalce (1995), Zenite Se Momci (1996), Vestice, Vile (1997), Jelena (1998), Gili, Gili (1999), Za Svoje Godine (2001), Samo Za Tvoje Oci (2002), Magija (2005), JK Revolution (2008), The Diamond Collection (2009), Diva (2012) adlı albümleri ile Balkanların starı olarak anılıyor.

Hayran Ordusu JK’da Geliyor
Türkiye’de yapacağı bu çalışmadan heyecan duyduğunu belirten Jelena hayranlarının da bu konsere geleceğini belirterek şunları söylüyor: “Şu anda Sırbistan’da en çok satılanlar arasına girmiş 10 albümüm var. Fanlarım kendilerine ‘JK Ordusu’ diyorlar. Hepsi bana o kadar tutkulular ki, hepsinin ‘JK Askeri’ diye dövmeleri var.”

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ