Kanguru Haber

İyilik Yapmak Kültürümüzde Var!

İyilik Yapmak Kültürümüzde Var!

Türk insanın en önemli özelliklerinden biri karşılıksız yardım etmesidir. Buna “iyilik yapmak” diyebiliriz.

Coğrafi konumumuzdan dolayı savaş, afet vb. olaylar daha çok görülmektedir. Bu gibi durumlarda sadece bireysel yardımlar yeterli olmuyor. Firmalarda yaptıkları yardımlarla gündeme geliyorlar.

1998 yılında Ankara’da kurulan Corena Ecza Deposu, “İnsani Yardım Projeleri” ile ön plana çıkıyor. Hizmetlerini küresel bir ölçeğe taşımak amacıyla 2007 yılında Ecza Deposu Ruhsatı edinmişler.

CO-RE-NA uluslararası alanda ilaç ve tıbbi ürün temini konusunda uzmanlaşmış bir tedarikçidir. Firma 6 kıtada toplam 86 ülkeye ilaç tedariği hizmeti veriyor.

Firma misyonunda “Yaşam ve sağlığın değerinin farkındayız. İnsanların daha iyi bir hayat sürmesine katkı sağlayan her türlü hareket, bizi yaptığımız işte motive etmektedir. “olarak belirtiyorlar.

Corena, ilaç sektörünün ortak bir sloganı “Önce İnsan” a uygun olarak faaliyet gösteriyorlar. Öncelikle kâr amacı gütmeyen sektörlere hizmet sağlıyorlar. Özellikle bu sektörleri yerel ve uluslararası sağlık projelerini destekliyorlar… Orta Doğu Krizi dolayısıyla acil durumlar için sağladıkları desteklerde artış olmuş.

Şu anda 15 tane Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ile aktif olarak çalıştıklarını belirtiyorlar.

Bölgedeki insanların hayati ihtiyaçları yanısıra sağlık, sarf malzemeler ve hijyen kitlerini de sağlamışlar.

Corena önümüzdeki yıllarda da adından çok söz ettirecektir. İlaç ve eczacılık sektöründe aldıkları ödüllerin yanısıra “İnsani Yardım Projeleri”nden de ödüller alacaktır.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ