Kanguru Haber

İstanbul’u Anlatmaya Kim Cüret Edebilir?

İstanbul’u Anlatmaya Kim Cüret Edebilir?

G-Shock İstanbul 2016 koleksiyonu, 24 saat yaşayan şehir İstanbul’un simgelerini üzerinde taşıyor.

Bütün dünya bu şehrin dünyanın en güzel yeri olduğu fikrindedir. Seyahat hatıralarını yazanlar buraya gelince şaşırıp kalırlar. Perthusier’nin dili dolaşır, Tournefort beşer dilinin aciz kaldığını söyler, Pouqueville cennette olduğunu sanır, Gautier gördüğü şeyin hakikat olduğundan şüphe eder. Şimdi anlat bakalım zavallı; İstanbul’u anlatmaya kim cüret edebilir?” Çoğumuzun ‘Çocuk Kalbi’ kitabından anımsayacağı İtalyan yazar Edmondo de Amicis, 1874’te yazdığı ‘İstanbul’ kitabında böyle sormuştu. Casio bu soruya 142 sene sonra G-Shock İstanbul tasarımıyla cevap veriyor.

Dünyada İlk Defa Bir Şehir İçin Saat Tasarlayan Casio, İstanbul’u Seçti.
G-Shock İstanbul koleksiyonu tasarlanırken, Casio’nun yaratıcılık ve topluma katkı felsefesinden yola çıkılarak, Boğaziçi Köprüsü, Kız Kulesi, şehir hatları vapuru ve martılar kullanıldı. İstanbul’un asırlardır süregelen sağlam duruşu ve dinamizmi tam olarak G-Shock’un özelliklerini yansıtıyor.

Siyah, Kırmızı ve Beyaz olmak üzere 3 farklı renkte tasarlanan G-Shock İstanbul 2016 saatleri, özel tasarım kutularda ve G-Shock İstanbul tişört hediyeli olarak satışa sunuldu.
Sınırlı sayıda üretilen koleksiyon, şimdiden İstanbul tutkunlarının ve koleksiyonerlerin gözdesi oldu.

G-Shock İstanbul Koleksiyonu Teknik Özellikleri:
Analog dijital, darbelere dayanıklı, 200 metreye kadar su geçirmez, silikon kordon, mineral cam, 1/1000 saniye hassasiyetli kronometre, hız göstergesi, 48 şehirli Dünya saati, 5 alarm, LED ışık.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ