Kanguru Haber

İş Yerinin Alışveriş Yeri Avansas Artık Evlerin de Alışveriş Yeri Oldu!

İş Yerinin Alışveriş Yeri Avansas Artık Evlerin de Alışveriş Yeri Oldu!

COVID-19 pandemisi nedeniyle; e-ticaret firmaları üzerinden alışveriş yapma alışkanlığı hızla artıyor. Araştırmalara göre; ülke genelinde sosyal izolasyon uygulayanların sayısının hızla artmasıyla daha önce hiç ‘eve teslim’ sipariş vermeyen tüketicilerde bile ciddi bir talep artışı gözlemlendi. İş yerlerinin tüm ihtiyaçlarını online ortamda karşılayan Avansas, salgın nedeniyle evden çıkamayan bireysel tüketicileri de merkeze alarak artık evlerin de kapısını çalmaya başladı.

Ülkemizin bu zorlu süreci atlatmasına destek olmak isteyen Avansas, sağlık ve hijyen önlemlerini artırarak teslimatlarına devam ediyor ve başta İstanbul olmak üzere birçok ilde yoğun ilgi görüyor. Temel gıda ürünleri ve temel ihtiyaç paketleri ile ev ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olan Avansas, kendi dağıtım ağı sayesinde online siparişlerin yoğunlaşmasıyla birlikte yaşanan geç teslimat problemlerini de ortadan kaldırıyor. İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli ve Tekirdağ illerinde kendi araçları ve personelleriyle 1 iş gününde; diğer bölgelere ise ertesi gün kargo çıkışı sağlayarak 1-3 iş gününde ücretsiz teslimat imkanı sunuyor.

Siz #EvdeKal’ın Diye: Avansas ile 1 İş Gününde Teslim
Koronavirüs salgını sebebiyle sterilizasyon konuda oldukça hassas davranan tüketiciler, Avansas aracılığıyla online ortamda dilediği alışverişi hem kolayca hem de hijyenik olarak yapabiliyor. Belirli bölgelere kendi araçlarıyla teslimat yapan Avansas, bu ayrıcalığı sayesinde siparişlerinizin hijyen kurallarından ödün vermeden size ulaşmasını sağlıyor. Avansas depolarında hijyenik şartlarda düzenli ve özenli bir şekilde saklanan ürünler, 1 iş gününde tüketicilerle buluşuyor. Bu zorlu günlerde kısa bir süre içerisinde teslimat yapan platform, kullanıcıların sağlığını koruma hedefiyle fiziksel etkileşimi en aza indiriyor.
Hijyenik teslimat sorumluluğunu merkeze alan Avansas, teslimat sürecinde tüketicilerinin ve çalışanlarının sağlığı için sosyal mesafe ve dezenfeksiyon kurallarına tam uyum gösteriyor. Ekiplerin ateşleri her sabah düzenli olarak ölçülüyor ve çalışanlar teslimatları tek kullanımlık maskeler ve eldivenler ile gerçekleştiriyorlar. Böylelikle güvenli bir alışveriş deneyimi sunan platform, yüz binlerce kullanıcısının temel ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılayabilmesini sağlıyor.

İstanbul dışında Ankara, İzmir, Yalova, Tekirdağ, Manisa, Balıkesir, Bursa, Kocaeli gibi illerde de hizmet vermeye başlayan ve her geçen gün dağıtım ağını genişleten Avansas, bu süreçte salgının yayılım riskini en aza indiriyor. Güvenli ödeme özellikleriyle de çok sayıda kullanıcıya güven veren platform, online yöntemlerle alışveriş yapılabilecek sayılı e-ticaret platformu arasında yer alıyor.

Evden Çalışanlar da Avansas’ı Tercih Etti 
Koronavirüs salgını çok sayıda firmanın faaliyetlerini evlerinden yürütmesine sebep oldu. Bu süreçte kurumsal müşterilerini yalnız bırakmayan Avansas, iş yeri ihtiyaçlarını gidermeye devam ederken, ürün yelpazesini genişleterek ev ihtiyaçlarını da karşılamaya başladı. Başta temizlik olmak üzere iş yeri ve kırtasiye, kağıt ürünleri, kartuş-toner, gıda ve mutfak, teknoloji, mobilya ve hırdavat, matbaa ve baskı işleri gibi kategorilerde alışveriş hizmeti sunan Avansas, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayarak güvenli, hijyenik ve hızlı bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Hızlı teslimat süresi garantisiyle temel ihtiyaçların her birini güvenle evinize teslim eden marka; çorba, makarna, salça, bakliyat gibi temel gıda ürünlerinden tuz ve baharat gibi ihtiyaçlara kadar çok sayıda ürünü tüketicisine sunabiliyor.

Ev ihtiyaçlarını karşılamak için temel ihtiyaç paketler hazırlayan Avansas, bu yeni kategorisi üzerinden hazır gıda paketlerini de satışa sunuyor. Ayrıca bu ürünlerden oluşan paketler yaparak Ramazan kolisi şeklinde de satışa sunuyor. Farklı boylarda ve fiyatlardaki bu paketleri ihtiyaç sahibi olan kişilere gönderilebiliyorsunuz.
Siz de tüm temel ev ihtiyaçlarınızı Avansas üzerinden sağlıklı ve hızlı bir şekilde temin edebilirsiniz.

 

Bir boomads advertorial içeriğidir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ