Kanguru Haber

İngilizce Öğrenmenin Değeri Nedir?

İngilizce Öğrenmenin Değeri Nedir?

Hayatımızın her anında artık yabancı dil ön plana çıkar oldu. Özellikle ingilizce öğrenmek çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Gerçekten ingilizce öğrenmek için hiç çaba sarfettiniz mi? Çünkü çevremizde açılan yeni mağazaların isimleri, aldığımız tshirt’ün üzerinde yazan slogan ( burada ingilizce kelimeler kullandık) hepsi ingilizce yazıyor.

Belki matematik dersinden sadece dört işlem kullanıyorsunuz. Ya da türkçe dersini -de , -da ayrımını nasıl yazacağınız aklınızda kaldı. İngilizce öyle mi? Sizlere bu yazıyı hazırlarken bile bilgisayarın verdiği ingilizce hataları çözmeye çalışarak devam ediyoruz. Anlayacağınız İngilizce her yerde diyebiliriz.

Bazen ingilizce bildiğimizi düşünürüz. CV’sinde “Orta Derece” yazan kişiler işe alım aşamasını geçmiş olurlar. Lakin hayatlarında aşamayacakları derin bir çukur olur. Peki ingilizce öğrenmenin bir kolay yolu yok mu? Elbetteki var. Özellikle kolay İngilizce öğrenmek için çeşitli kurslar var. Bunlardan birini seçebilirsiniz.

Yalnız gideceğiniz ingilizce kursunda dikkat etmeniz gereken bazı maddeler var.

Özellikle bir deneme sınavı olmalıdır. Çünkü gerçek ingilizce seviyenize göre gireceğiniz sınıfta derslerden zevk alabilir. Sizin ile beraber sınıf arkadaşlarınızın da ingilizce seviyesi yükselecektir.

İnteraktif Dersler: Hem kurs merkezinde hem de internetten online olarak derslere katılabilmelisiniz.

Dijital Kitaplar: Basılı yayınları olduğu gibi dijital yayınları da olmalı. Çünkü artık dijital çağdayız.

Uygulamalı Pratik Dersleri: Bence bir ingilizce kursuna gidiyorsanız. Mutlaka uygulamalı pratik dersler olmalıdır. Sınıf içinde yapılan workshoplar ne yazık ki belli bir yere kadar yeterli oluyor.

Sohbet Saatleri: Uzman öğretmenlerle güncel konular hakkında ingilizce sohbet edilmeli… Pratikler dilinizi geliştirmekte faydalıdır.

Dijital Online Topluluklar: Güvenli olarak ingilizce konuşabileceğimiz online topluluklar olmalı… Bu sayede dünyanın her köşesinden öğrencilerle daha fazla pratik yapma imkanı bulabileceksiniz. Facebook’da açılınan özel sohbet ve grup konuşmaları ile dil bilgimizi ve dil yazımını daha pratik hale getirebiliriz.

Sadece ingilizce için değil!… Diğer dil kursları içinde aynı seçenekleri aramanızı tavsiye ederiz.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ