Kanguru Haber

İftarlık Gazoz Denizli’de 1000 Kişilik Salonda Gösterildi

İftarlık Gazoz Denizli’de 1000 Kişilik Salonda Gösterildi

İftarlık Gazoz ekibi, bu kez de Denizli’de Kültür Sanat Merkezi sinema salonunda filmi izleyicilerle birlikte izleyip soruları yanıtladılar.

Denizlililerin büyük ilgi gösterdiği bu özel günde tek salon yetmeyince ikinci ve üçüncü salonlar da İftarlık Gazoz için açıldı. Acak bu salonlar da yeterli olmadı ve yüzlerce izleyici de salonlara giremeden dönmek zorunda kaldı. Film ardından gerçekleşen söyleşi Denizli yerel televizyonundan canlı olarak yayınlandı.

iftarlik-gazoz-denizlide-1000-kisilik-salonda-gosterildi-1-kanguru-haber-com-990x660
Yönetmen Yüksel Aksu ve İftarlık Gazoz oyuncuları, devam ettikleri Anadolu turunda Antalya’dan sonra Denizli’de de coşkuyla karşılandı. Gittiği şehirlerde büyük bir ilgiyle karşılanan, salonlarda yer kalmadığı için ek salonlar açılan film gösterimleri ardından yapılan söyleşilerde eğlenceli ve duygusal anlar yaşanıyor.

iftarlik-gazoz-denizlide-1000-kisilik-salonda-gosterildi-2-kanguru-haber-com-990x660

Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı Denizli özel gösteriminde Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Yüksel Aksu’nun 1970’li yıllarda dini konularda eğitim aldığı ve İftarlık Gazoz’ un cami ve Kuran kursu sahnelerinde danışmanlık aldığı hocası Halil Yavuz da vardı.

iftarlik-gazoz-denizlide-1000-kisilik-salonda-gosterildi-3-990x660
Film gösterimi sonrasında yapılan söyleşide kendi çocukluğundan izler bulduklarını söyleyen Denizli’liler, kendi hikayelerini anlattıklarını söyledikleri Yüksel Aksu olmak üzere tüm ekibi soru yağmuruna tuttular. Merdivenlerin bile dolduğu salonlarda, ekip tüm sinemaseverlerle sohbet etti.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ