Kanguru Haber

İçinde Yağmur Ormanı Bulunan İlk Ve Tek Oteli

İçinde Yağmur Ormanı Bulunan İlk Ve Tek Oteli

Elite World Europe Hotel, Elite World Hotels zincirinin içinde farklı bir peyzaj projesiyle kapılarını açıyor.

Elite World Europe Hotel, dünyanın birçok tropik bölgesinden getirtilen 65 çeşit farklı bitkinin bulunduğu botanik bahçesi ile dünyanın içinde yağmur ormanı bulunan ilk ve tek oteli olma özelliğini taşıyor. İçerisinde bulunan biyolojik gölet sayesinde canlı hayatın yaşamasına da imkân sağlayan botanik bahçesinde, suyu süsleyen çeşitli bitkiler ve canlılar ‘Botanik Bahçesi’nde doğal bir orman atmosferi sunuyor.

Toplantı, spor ve eğlence alanlarına açılan bu çok renkli botanik bahçesi, toplamda 350m2 üzerine kurulu. Botanik bahçesi içerisinde göletin etrafına konuşlanmış canlılar, papağan ve muhabbet kuşları dahil olmak üzere 20 farklı tropik kuş bulunuyor. Minyatür orkide bahçesi; tropik bitkiler de yağmur ormanın bir parçası olarak yer alıyor. Klimalandırma sayesinde yaz kış istenen nemin sağlandığı botanik bahçesinde, her iki saatte bir tıpkı yağmur ormanlarında olduğu gibi kuvvetli sağanak yağmur yağıyor. Kuş cıvıltılarının arasında gök gürültüsü ve yıldırım efekti ile de yağmur ormanı atmosferi seslendiriliyor. Ayrıca, otele girdiğinizde kurulan ekranlardan, ormanı ziyaret etmeden de bu eşsiz görüntüyü seyretme imkânına sahipsiniz. Bu doğal yapıyı ziyaret etmeye gelen meraklıları ise resepsiyonda ‘Hoş Geldiniz’ diyen tropik papağanlar karşılıyor.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ