Kanguru Haber

İçinde Enerji Var!

Kanguru Haber

Kanguru Haber

Enerji denildiğinde aklınıza gelen ilk şey nedir? Benim aklıma gelen ilk şey elektrik enerjisi oluyor.

Eşim son zamanlarda elektrik faturalarının yüksek geldiğini ve bir çözüm bulmamız gerektiğini söyledi.

Askerde öğrendiğim “Lüzumsuz ise söndür” emrini evimde uyguladım. Evin neredeyse her yeri etiketlerle doldu. Kettle, Mikrodalga, Saç Kurutma Makinası, Klimayı bile kullanmadık. Bu yardımcı ürünleri kullamadıktan sonra neden aldık. Çok az gelen faturalarımda fark etti.

Çözüm bulmak için Google’da verilen tüm tavsiyeleri teker teker uyguladık. Kullanmış olduğum elektriğin faturalarını ay ay karışılaştırmalı grafiklerini çıkardım. Gelen elektrik faturaları o kadar karışıktı ki sadece anladığım ödeyeceğim tutardı. Ne yaptıysak faturalarımız yüksek geliyordu.

Birgün bir arkadaşım işyerine geldi. Enerjisa web sitesine bakmamı söyledi. Enerjisa, bir Sabancı kuruluşu olduğunu belirtmek isterim. Web sitesini detaylıca incelediğimde daha önce bilmediğim bi’şey öğrendim. Enerjisa’dan elektrik faturalarımın 82 TL üzerindeyse Serbest Tüketici olduğumu ve avantajlı tarifelerden yararlanabileceğim belirtiliyordu.

Enerjisa, faturalarını o kadar güzel hazırlamış ki sade ve anlaşılırdı. Sadece bunun için bile geçiş yapılabilirdi. Lakin daha fazlası ilgimi çekti. Sistem içindeki Online Randevu ile tüm işlemlerinizi sıra beklemeden rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Abonelik / Tahliye , Tarife İşlemleri, Dilekçe ve Başvuruları bu bölümden yapıyoruz.

Örneğin abonelik için başvuruyorsunuz. İlinizi ve İlçenizi seçiyorsunuz. Daha sonra randevu günü ve saatini seçiyorsunuz. Kurumsal ve Bireysel başvurabilirsiniz. Adınızı ve Soyadınızı, TC Numaranızı, Telefon Numaranız ve aktif email adresinizi girdikten sonra randevunuz veriliyor.

Artık Enerjisa ile daha avantajlı tarifeler kullanabiliyor ve işlemlerim için sıra beklemiyorum. Bundan daha iyi nasıl olur?

Bülent Vural
Kanguru Haber Editörü

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ