Kanguru Haber

Hopi, Kahve Dünyası İle Yeme İçme Sektörüne Girdi

Hopi, Kahve Dünyası İle Yeme İçme Sektörüne Girdi

Kahve Dünyası’nı üye markaları arasına ekleyen Hopi, bu işbirliğiyle birlikte yeme içme sektörüne de adım attı.

Yeme içme sektörüne girişin, Hopi’nin günlük hayatta daha fazla yer edinmesini sağlayacağını söyleyen Hopi Genel Müdürü Onur Erbay, “Hopi’nin üye sayısı 3 milyonu aştı. Her gün 250 bin kişi Hopi’sine bakıyor, 40 bin kişi alışveriş yapıyor. Kahve Dünyası’yla birlikte her gün Hopi’siyle alışveriş yapanların sayısını artıracağız. Hedefimiz, akaryakıt ve havayolu ulaşımı sektörlerine de girerek alışveriş deneyimini daha da mükemmelleştirmek” dedi.

Kahve Dünyası Satış ve Pazarlama Direktörü Görkem Özer ise “Kahve Dünyası, Paracık kazandıran ve katlayan ilk kahve zinciri oldu. Hopi’nin yeme içme sektörüne bizimle girmesinden son derece mutluyuz. Müşterilerimiz artık Kahve Dünyası lezzetlerinin tadını çıkarırken Hopi’nin avantajlarından da faydalanabilecek” diye konuştu.

Türkiye’nin önde gelen kahve zincirlerinden Kahve Dünyası, Hopi’nin üye markaları arasına katıldı. Hopi, Kahve Dünyası ile birlikte yeme içme sektöründe de Paracık kazandırmaya ve katlamaya başladı. Hopi’liler Kahve Dünyası’ndaki 30 TL ve üzeri siparişlerde 5 Paracık kazanabiliyor ya da 5 Paracık’larını 2 kat değerli harcayabiliyor. Türkiye’deki tüm Kahve Dünyası noktalarında geçerli kampanyadan akıllı telefonuna Hopi indiren herkes yararlanabiliyor.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ