Kanguru Haber

Hayatınızı Değiştirecek 15 Aşk Ve Bereket Ritüeli

Hayatınızı Değiştirecek 15 Aşk Ve Bereket Ritüeli

Tuğçe Işınsu, Feniks Kitap’tan çıkan yedinci eserinde “Aşk ve bereketinizin önündeki en önemli engel sizsiniz” diyor. Diğer engellerin de yine aslında sizinle ilgili olduğunu söyleyen Işınsu, bu engelleri kaldıracak ritüeller ve uygulama şekillerini şöyle anlatıyor: “Ritüele başlamadan önce geçmişi kısaca bir arındırmak için kimleri tek tek affetmiş ya da olumsuz bağlarını kesmiş olmanız gerekiyorsa onları not edin. Bu kişileri tek tek karşınıza getirin ve onlardan size uzanan “eterik kordon” yani sevgi olmayan bağları ışıkla, mutlulukla, hayırlısıyla, altın bir makas/kılıç imgesi ile kesin. Tüm geçmiş yaşam derslerini de alarak bu kişileri ve kendinizi serbest bırakın.

Mıknatıs Ritüeli
Sevdiğiniz kişinin ve sizin resimlerinizi yüz yüze gelecek şekle getirin ve ortasına bir mıknatıs, biraz çörek otu, bir küçük ametist taşı koyun. Kenarlarından zımbalayın resimleri. Bir Dolunay gecesinde bu zımbalanmış ve ortasında mıknatıs bulunan resimleri karanfil ile tütsüleyip (yağı ya da sadece tütsüsü ile) kırmızı ipek bir kumaşın içine koyun, kumaşı kenarlarından dikin.

Evinizde enerjilerin en yoğun olduğu oda, yatak odası olduğu için bu hazırladığınız ipekli ritüeli gizli bir çekmecede bekletin… Bu ritüelin hazır olduğu geceden başlayarak, yedi gece boyunca karşı tarafı imgeleyerek ona “Seni seviyorum-sana teşekkür ediyorum-seni kabul ediyorum” deyin.

Yine yedi gece boyunca bilinçaltınıza görev verin ve komut ederek bu kişi ile ilgili ne mesaj almanız gerektiğini sorun. Kalbinizden çıkaracağınız yeşil-pembe ışığı onun kalbine gönderin, ondan gelen ışıkları da her gece yine sevgi ile kabul edin, kalbinize doldurun.

Kristalli Ritüel
Karşı tarafın ilgisi azaldıysa ya da gidişatı daha da canlı kılmak isterseniz, O’nun resmini, bir kristal, kırmızı bir mum, bir elma alın.

Kristali sevdiğinizin resminin üstüne koyun.

Odada ışıkları kapatın. Mumu gül yağına bulayıp yakın, mum alevinde resme bakın (kristal resmi görmenize engel olmayacak bir parça olmalı). Elmayı soymaya başlayın, ara vermeden soyun tek parça halinde kabuk kalsın. Kabuk hangi harf şeklinde düşerse ilişkiniz adına bundan bir anlam çıkarın. A aşk, K kıskançlık, B barışma gibi…

Bu esnada inanç, odaklanma, istek ve enerji gönderme çok önemlidir. Sonuç alana kadar geceleri ritüele devam edin. Mum ışığı devam ederken, resme odaklandığınızda, kalbinizden çıkaracağınız mor ışığı güçlenme enerjisi için sürekli karşı tarafa gönderin.

Bağlılık Ritüeli
Ay’ın aşk ve enerji yükseltme üzerinde çok büyük etkisi vardır. Yeni Ay döneminde, aşkınızda yeniden güzel enerjileri çağırmak için bu çok özel tılsımı kullanın.

Malzemeler:
İpek kırmızı bir kumaş
1 kırmızı 1 siyah mum
Ylang ylang yağı
Aşk kartları
2 kırmızı kurdele

İpek kumaşı yatak odanızın veya yatağın ortasına serin.

1. Muma yağı sürün ve yakmaya başlayın… Bu muma dikey olarak sevdiğiniz bir aşk kartını yaslayın.
2. Muma da yağ sürüp yanarken başka olumlu bir aşk kartını yaslayın.
Ay ışığı bu esnada ritüeli yaptığınız odaya düşmeli, oda Ay ışığını alacak konumda olmalı.

1. mum burada sizi diğer mum da aşkınızı temsil ediyor. Bu şekilde odaklanın.

İki kurdeleyi birbirine yedi kere düğüm atıp bağlayın, en son bunu yatak odası kapı kulpuna bağlayın (dilekler gerçekleşince çıkarılabilir). İlişkinizin geleceğinde istediğiniz detayları,
yaşanacakları, dileklerinizi kodlayın. Bunlara inanın. Olmuş gibi imgeleyin.

Elmalı Aşkta Mesaj Alma Ritüeli
İlişkide ya da baştan çıkarma sürecinde tıkandığınız bir anda, kötü giden bir şeyler olduğunda bu ritüeli uygulayabilirsiniz.

Malzemeler:
1 Elma
2 toplu iğne
Kırmızı ip
Kırmızı kalem
Kırmızı kağıt
Yasemin tütsüsü
Kırmızı gül yaprakları

Bir elma alın ve tam ortadan kesin. Elmanın içindeki çekirdekleri alın. Kırmızı bir kağıda yine kırmızı bir kalem ile sizin ve aşık olduğunuz kişinin isimlerini ard arda daire çizecek şekilde, kağıdın kenarlarına yakın gelecek şekilde yazın. Bu kağıt küçük ve ince olsun. Kağıdın tam ortasına bir kalp çizin ve iğnelerden birini o kalbin içinden geçirin. Kağıdı kestiğiniz elmanın içine koyun. Elmayı kapatın diğer parçası ile… Yasemin tütsüsünü yakmaya başlayın…

Elmayı kapadıktan sonra, ikinci iğneyi elmaya batırın (buradaki eylem; hamle yapmak, son noktayı koymak, tamamlamak anlamında) hem de kırmızı bir ip yardımı ile elmayı yın açılmasın diye. Tek parça haline gelen elmayı yedi gece bekletin bu şekilde bağlayın. Aynı yedi gece gül yapraklarını içinde bulundurduğunuz suyunuz olsun. Ritüel bitimi bu su ile yıkanın.

Her şey bitince elmanın içindeki kağıdı sevdiğiniz bir kitabın size göre anlamlı olan bir sayfasının arasına koyun.

Enerji Balonu Ve Telepatik Bağ Kurma
İki elinizi birbirine sürterek bir enerji yaratın. Isı yükselince ellerinizi omuz hizasında açmaya başlayın.

İki kolunuzu/elinizi omuz hizasında açtıktan sonra, kapatmaya başlayın. Direnci hissettiğiniz anda durun ve elleri alta üste yana döndürerek iki avuç arasında bir enerji balonu yaratın. Şimdi balonun içine aşık olunan kişiye iletmek istediğiniz mesajları koyun… (seni seviyorum, beni affet, beni ara vb…)

O kişi o saatte nerede olursa onu orada imgeleyin, avucunuzun üzerinde duran topu üfleyin ve ona doğru gönderin. Onun kalbinden içeri girdiğini imgeleyin. İki elinizi birbirine tekrar sürtün ve sonra elleri kalbinizin üzerine koyun “ve öyle de oldu” deyin. Çalışmaya cevap alana dek devam edin. Gece yapılırsa daha etkili olur.

Aşkta Arınma Ritüeli
Aşkınızla ilgili ya da ilişki ile ilgili neleri istemiyorsanız ince uzun beyaz bir kağıda siyah kalem ile not alın aşağıdan yukarıya doğru… (kıskançlık, ilgisizlik, yalan, aldatma vb…)

Bu kağıdı su dolu bir kaba koyun, kabı buzluğa 21 gece orada kalacak şekilde bırakın. 22. günün sabahı deniz, göl, dere nasıl uygun olursa, bu çalışmayı “aksın gitsin bizden çıksın” anlamında suya bırakın. Eve gelince ikinizi sarılmış, bir olmuş kenetlenmiş olarak bir mavi ışık topunun içinde imgeleyin. Her bir nefes ile mavi ışık topundan açacağınız deliklerden olumsuzlukların çıkıp sizi terk ettiğini imgeleyin. En sonunda ikinizi sarılırken yok edip bir beyaz ışık topu yapın ve bu son topu da odada kalbinize alın.

19 Başak Bereket Ritüeli
Bereketin sembolü kurutulmuş 19 adet başağı altın sarısı (başarı, bereket, şöhret) ip ile bağlayın. Bu ipin ucundan kesip para cüzdanınıza koyun. Başaklar yedi gece ev veya ofisteki bereket köşenizde dursun. Sekizinci günün sabahı; bu başakları zengin, ünlü, başarılı, bereketi bol olan kimselere dağıtın.

Kristalli Bereket Suyu
Yeni satın alacağınız akik ve beyaz kuvars kristalinizi bir gece toprakta bekletin. Ertesi gece bunları sol avucunuza alıp bereket-para-iş-kariyer ile ilgili ne istiyorsanız, bunları taşlara kodlayın, gerekli imgeleme ve olumlamaları yapın. O gece yastık altında bu taşlarla uyuyun.

Ertesi gün cam/kristal sürahiye önce taşları, sonra suyu koyun. Üç gece beklettikten sonra, bu suyu yedi gün içinde azar azar içip bitirin. (Eklenen su Yeniay ışığı altında beklemiş su olursa daha iyi olur, az miktarda yağmur suyu da eklenebilir…)

Bereket Kasesi
Kristal kaseye çörek otu, yeşim taşı, akik taşı, pirinç ekleyin… Üzerine defne yaprakları serpin, biraz top karabiber (güç için) biraz da oluşturma enerjisi için karanfil koyun. Mor ince bir ipe bu çalışamadan dileklerinizi düşünüp sonsuzluğu anlatan sekiz adet düğüm atın. İp de kasenin içinde kalacak. En son tarçın çubuğu koyun. Bu çalışmanın tam yanına saksıda çiçek alınıp koyulacak. İpin ucundan çok minik kesip çiçeğin toprağına gömün. Çiçeğe çok iyi bakın, asla solmamalı veya ölmemeli.

Bereket Yastığı
Yeni satın alacağınız yastığın içine defne yaprağı, kurutulmuş gül yaprağı, kişniş tohumu ve demir parayı mor ipek kumaşın içine koyun. Bu kapalı kumaşı da yastığın içine yerleştirin.
Yastık 1 gece Yeniay ışığı alacak şekilde bekletilir.

Bu yastık ile en az 21 gece uyuyun… Gelen mesajcı rüyaları mutlaka melek günlüğünüze not alın. Dilekler gerçekleşince o para toprağa gömülür…

Bereket Saksısı Ritüeli
Yeniay zamanı turuncu bir saksı satın alın. Saksının dibine o gün yaptığınız alışverişin üzerine verilen demir parayı koyun. Bir adet akik ve bir adet kehribarı da ekleyin. Tüm bunların üzerine toprak koyun. Bu saksıda bereketi sembolize eden fesleğen yetiştirin. Burada yetişen ürün sevilen yemeklerde/karışım ve içeceklerde kullanılır. Her ay Yeniay – Dolunay ışığı altında bu saksı düzenli şarj edilir. Ev dışında ofiste de kullanabilirsiniz.

Bereket Hamuru
Yeniay ışığı altında bir gece unu bekletin. Hamuru ertesi sabah, su (saflık) – yumurta (oluşturma) – tuz (güç) ile yoğurmadan önce tüm niyetlerinizi elinize doğru okuyun. İki eli birbirine sürtüp enerji alanı açın. Şimdi elleri açıp tekrar niyet ve beklentileri ellere doğru sesli olarak söyleyin. Hamuru yoğurun. El enerjisi hamura geçecek… Hamur hazır olunca dinlenmeye alınacak. İçine dereotu-maydanoz gibi doğa ve yine bereket, kök salma, bolluk enerjisini simgeleyen bitkiler katılabilir. Hamuru yuvarlak olarak tam ortaya koyun. Daire çizecek şekilde hamurun etrafına demir para – akik taşı – çörek otu – kişniş tohumu koyun. 1 saat bekledikten sonra hamuru pişirin. Hamur pişince mavi kalem ile “di’li geçmiş kullanarak (oldu bitti yaptım ettim şeklinde)” dilekleri kağıda yazın. Pişmiş hamuru ortadan kesin ve kağıdı içine koyun. Bir gece bu şekilde beklesin. Ertesi gün hamur yenecek, kağıt ise yakılıp külü ev girişine serpilecek. Bereketiniz bol olsun.

Bolluk Karışımı
Adaçayı yaprağı, ıhlamur yaprağı, demir para, kehribar taşı, karanfil parçalarını altın rengi ipek bir keseye koyun. Kesenin ağzı sıkıca bağlanırken niyete odaklanın. Keseyi pencere veya balkonun dış tarafında ip yardımı ile bağlayın/sarkıtın. Dışarıdan beklenen haberlerin gelişini hızlandırır, daha çok bereketi bolluğu eve/ofise davet eder…

Küp Şeker Ritüeli
Küp şeker de kristaldir. Kristallerin gücünü ve enerjisini artık hepiniz çok iyi biliyoruz diye düşünüyorum. Kendi odanızda meditasyon müziği ile gece hazırlanın ve adaçayı yağı ile tütsü yaparak enerjiyi açın. 13 kere burnumdan nefes alıp veriyorum… Tuz ile odada bir daire çizin ve siz ortasına geçin. Sonra, küp şekeri sol avucunuza alın. Elinizi kapatın ve bereketinizin önündeki engeller nedir bulun. Her bir olumsuzluğu düşünürken kalbinizden yeşil ışık çıkarıp karşıya doğru gönderip oradaki bu olumsuzluğu anlatan canlandırmış olduğunuz imgeyi silin. Sonunda küp şeker kodlanmış olacak. Gece küp şeker yastığınızın altında olacak. Bu şekilde uyuyun… Ertesi sabah çok erken saatte küp şekeri denize bırakın…

Aşk Enerjisi Yağı
Lavanta yağı
Sandal ağacı yağı
Gül yağı
Yasemin yağı

Aşk enerjisini açığa çıkarmak için, bu yağ karışımını pembe bir mumun üstüne sürün. Her gece 1 saat yakın. Karşı tarafa telepatik mesaj gönderdiğinize ikna olana kadar, Bu ritüeli sürdürün. Mum yanarken kendi üçüncü göz noktanızdan ondaki aynı noktaya mor bir ışık hortumu geçirin imgeleyerek ve bu hortumun içinden ona istek ve sevgi enerji/cümlelerinizi aktarın.

Mumu üfleyerek söndürmeyin, ritüelin etkisi azalır. Bu ritüeldeki etkiyi artırmak için; mumun üstüne hedefinizdeki kişinin ve sizin isimlerinizi üst üste gelecek şekilde kürdan ile kazıyıp o şekilde de mumu yakabilirsiniz. Çalışma esnasında sol avucunuzda daha önce üzerine olumlama veya niyet enerjisi çalışılmış pembe kuvars kristali de bulundurabilirsiniz. Mumun bittiği hali bir şekil alacaktır, bu şekil size gidişat ile ilgili ipucu da verir.

Ritüellerde Kullanılabilecek Taş Önerileri…
Ametist: Aşkı çeker. Tutkuyu anlatır. Eğer tutkulu aşkları seviyorsanız ametist kullanın.

Mıknatıs: Aşık olduğunuz kişiyi size yakınlaştırır, çeker, aranızdaki cinsel yaklaşımı destekler. İnsan vücudunu çok hızlı etkileyen mıknatıs, tutku katsayısını da artırır.

Zümrüt: Size asalet ve gizem verir… Takan kişi aşka ve sevmeye açık hale gelir, ilişkiye yön verir.

Yakut: Yoğun ve sarsıcı bir enerjisi vardır. Rengi ise baştan çıkarıcıdır. O gece, hem arzulanan hem de korkulan biri olmayı seçerseniz bu taş uygundur. Tılsımlı bir enerjisi vardır…

Safir: İlişkinize ve kendinize olan inancınızı güçlendirir güven verir. Ruhsal ve aşksal olarak sizi daha istekli ve duyarlı kılar. Bilgelik taşıdır aynı zamanda…

Aytaşı: İhtirasları körükler. Durağan geceyi daha tutkulu boyuta taşır. Bu taş aynı zamanda sezgiyi kuvvetlenir. Taktığınız takdirde karşı tarafın aklını da okuyabilirsiniz… Spiritüel gücün taşıdır.

Lal: Duyarlılığı arttırır. İlişkiye iyimserlik de katar. İlişkide yaşanabilecek olumsuzlukları ortadan kaldırır. Size, bir sinyal vermek istediği zaman taşın rengi değişebilir…

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ