Kanguru Haber

Güzellik & Bakım Fuarı 18 Bin Kişinin Üzerinde Ziyaretçi Ağırladı

Güzellik & Bakım Fuarı 18 Bin Kişinin Üzerinde Ziyaretçi Ağırladı

Bu yıl 27. kez düzenlenen Güzellik & Bakım Fuarı, bu yıl 18 bin kişinin üzerinde ziyaretçi ağırladı.

Arı zehri, havyar, salyangoz ya da 24 ayar altınla ciltlerine bakım yaptıranlar, ses dalgalarıyla tek seansta cilt gerdirenler, altın iğne ile selülitlerinden kurtulanlar, kalıcı makyaj yaptıranlar, ameliyat izlerini kapatmak isteyenler, el ve tırnak bakımının yanı sıra saçlarını da ihmal etmeyenler bu yıl da İnterteks tarafından düzenlenen Güzellik & Bakım Fuarı’nı ziyaret etti.

Genç, yaşlı, kadın, erkek herkesin ilgisini çeken fuar dört günlük maratonun ardından sona erdi. Fuara bu yıl Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere, Avrupa, Uzakdoğu ve Orta Asya’dan uluslararası firmalar katıldı. 8 ülke, 127 firma, 400 marka ve 18 bin kişi üzerinde ziyaretçi, 15 bin metrekareye yayılan alanda dört gün boyunca güzellik üzerine konuştular, Türkiye ve dünyadaki son trendleri anlattılar.

Sektör profesyonellerinin yanı sıra güzellik ve bakımına önem veren herkesin ilgisini üzerinde toplayan Güzellik & Bakım Fuarı, sabahın erken saatlerinden itibaren kapıların açılmasını bekleyen İstanbullular ve şehir dışından otobüslerle gelen ziyaretçilerin akınına uğradı.

18 bin kişi üzerine çıkan ziyaretçiler, İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfü Kırdar Rumeli salonunda dört gün boyunca dünyadaki son trendleri tanıyıp sektörle ilgili yenilikleri öğrenmenin yanı sıra, hem en son ürün ve yöntemlerin neler olduğunu yakından incelediler hem de güzel bir gün geçirdiler.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ