Kanguru Haber

GSK Türkiye Pazara Erişim ve Resmi İlişkiler Direktörü Güliz Karcebaş Oldu

GSK Türkiye Pazara Erişim ve Resmi İlişkiler Direktörü Güliz Karcebaş Oldu

GlaxoSmithKline (GSK) Türkiye, Pazar Erişim ve Resmi İlişkiler Direktörlüğü görevine Güliz Karcebaş atandı.

GSK Türkiye yönetim ekibinin de bir üyesi olan Güliz Karcebaş, şirketin ruhsatlandırma, fiyat ve geri ödeme gibi pazara erişim süreçleri ile sağlık politikaları ve resmi ilişkilere dair stratejisini oluşturmak ve yönetmekten sorumlu olup, GSK Türkiye Pazara Erişim ve Resmi İlişkiler ekibine liderlik yapacak.

Güliz Karcebaş Kimdir?

İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden 1996 yılında, Anadolu Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon bölümünden ise 2003 yılında mezun olan Güliz Karcebaş, 2012 yılında Koç Üniversitesi Executive MBA programını tamamladı. Kariyerine 1997 yılında Roche’da İlaç Ruhsatlandırma Sorumlusu olarak başlayan Karcebaş, 2003 yılına kadar sırasıyla İlaç Ruhsatlandırma Uzmanı ve İlaç Ruhsatlandırma Müdür Yardımcısı rollerini üstlendi.

2003 yılı itibariyle şirketin genel merkezi F. Hoffman – La Roche İsviçre’ye Uluslararası İlaç Ruhsatlandırma Müdürü olarak terfien atanan Güliz Karcebaş,Global Ruhsatlandırma Lideri görevini yürüttüğü 2008 yılı sonunda Türkiye’ye dönerek nadir hastalıklar alanında karar verici ve diğer ilgili paydaşlarla önemli süreçler yönetme fırsatı bulduğu Actelion’da 2013 yılına kadar Ruhsatlandırma ve Pazara Erişim Direktörü olarak hizmet verdi. Karcebaş, GSK Türkiye’ye katılmadan önce ve 2013 yılından bu yana Merck İlaç’ta Sağlık Politikaları ve Pazara Erişim Direktörü olarak çalışmaktaydı.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ