Kanguru Haber

Gazetelerde Yazan Astroloji Mi Burç Falı Mı?

Kanguru Haber

Kanguru Haber

Seneler önce doğum haritalarımızın tıpkı parmak izlerimiz gibi eşsiz, benzersiz ve tek olduğunu öğrendiğimden beri astrolojiyi çok merak ettim ve öğrenmeyi çok istedim.

Her gün gökyüzündeki gezegenlerin konumlarının bizlere bir şeyler anlatıyor olması bana çok ilginç geldi.

Ve tüm bunları inceleyerek hayatımızı nasıl kolaylaştıracağımızı bilmek yada hangi gün ne gibi zorluklar ile karşılaşacağımızı ön görebilmek çok cazip geldi.

Gazetelerde yazan günlük burç açıklamalarının aslında tamamen burç falcılığından ibaret olduğunu keşfettim. Sadece okuyucuya hoş vakit geçirebilmek amacı ile yazılan kısa yazılar oldu benim için.

Bütünün tamamını keşfetmek her zaman çok daha ilginç geldi bana. Aslında burcumuzun ne olduğu, sadece ufak bir detaymış; haritanın tamamının bir bütün oluşturduğu, tüm gezegenler ile burçların ve düştükleri evlerin bir kombinasyon oluşturması ve aralarındaki açılara göre yorumlanması bana çok ilginç geldi. Ve bende astroloji öğrenmeye karar verdim.

Ancak bunun uzun ve meşakkatli bir yol olduğunu keşfettim. Astroloji öğrenebilmenin ne kadar özveri ile çalışma gerektirdiğini, tekrar gerektirdiğini ve sürekli harita yorumlayarak bir şeyler öğrenmeye devam edildiğini öğrendim. Ara sıra yıldım. Vazgeçtim. Ancak her seferinde tekrar başladım.

İnsanlara burcun ne dediğiniz vakit sadece kendi burçlarını söylüyorlar. Ancak işin gerçeği o değilmiş. Bir haritanın en önemli noktası bizim yükselen burcumuz imiş.

Haritamızın 1. evine hangi burç düşüyor ise o bizim yükselen burcumuz olurmuş. Kendimizi dışarıya, insanlara o şekilde tanıtırmışız. Ve O burçun temsil ettiği konularda kendimizi rahat hissedermişiz. Bu sadece küçücük bir örnek.

Ne kadar enteresan değil mi? Ve daha o kadar çok detay var ki. İnanamazsınız…

Gerçekten de oldukça zor uzun ve meşakketli bir yol. Ve ciddi bir emek ve zaman istiyor. Umarım ben de bu yolu içimdeki bu azimi ve heyecanı kaybetmeden tamamlamayı başarırım.
Aslında eminim. Yapabilirim…

Çünkü bunu gerçekten kalpten arzuluyorum. Ve buna niyet ediyorum… Ve; bu yolda yürümek isteyen herkese de başarılar diliyorum.

Deniz Ebru Turan
turanebru73@gmail.com

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal  medyada  paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi  Twitter  üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden  @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ