Kanguru Haber

“Game of Thrones” Digiturk’te Başlıyor

“Game of Thrones” Digiturk’te Başlıyor

Tüm dünya gibi Türkiye’de de diziseverlerin merak ve heyecanla beklediği “Game of Thrones”un yeni sezonu Digiturk’te başlıyor.

25 Nisan’dan itibaren ABD’den hemen sonra Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde uygulamalarında, 24 saat sonra ise her Pazartesi 23:00’te Dizimax Sci-Fi kanalında buluşacak. Dizinin tekrar bölümleri ise aynı gece 01:00’de, Cumartesi günü 23:00’te ve Pazar günü 00:00’da yayınlanacak.

Orijinal dilinde ve altyazılı olarak yayınlanacak dizinin 6. sezonunun ilk bölümü hem Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde uygulamalarında, hem de Dizimax Sci-Fi kanalında tüm Digiturk üyelerine şifresiz olarak yayınlanacak. İlk sezonun tamamı ise “Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde” ile tüm Digiturk üyelerine açık olacak.

5 Sezonun Tamamı “Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde” Uygulamasında

“Game of Thrones” un şu ana kadar yayınlanan 5 sezonunun tamamı “Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde” uygulaması ile Digiturk dizi paketi üyeleri ile buluşmaya hazır. Yeni sezonun bitmesiyle beraber 6. sezon dahil tüm sezonlar Temmuz ayından itibaren orijinal ve dublajlı seçenekleri ile hem “Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde” uygulamasında, hem de Dizimax Sci-Fi kanalında yayınlanacak.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ