Kanguru Haber

Funda Arar Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda Sahne Aldı

Funda Arar Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda Sahne Aldı

Yaz aylarının en uzun soluklu etkinliği Turkcell Yıldızlı Geceler, 8 Temmuz Cuma akşamı sahnesinde pop müziğin güçlü sesi Funda Arar’ı ağırladı.

Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan Arar, güçlü sesi ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla sevenlerine müzik ziyafeti yaşattı.

Geçtiğimiz yıl çıkardığı “Hoşgeldin” albümü ile müzik listelerini alt üst eden Funda Arar, organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında bu yaz vereceği üç konserin ilkinde, Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluştu.

Arar, güçlü sesi ve dillerden düşmeyen şarkıları ile müzik ziyafeti sunarken, kıyafeti ile de göz doldurdu. Açıkhava’yı hınca hınç dolduran müzikseverler, gece boyunca tüm şarkılarda sanatçıya eşlik etti.

Dev bir koro halinde şarkılarını seslendiren Arar, şarkı söylerken dinleyicilerinin sesini duymanın anlatılmaz bir mutluluk olduğunu belirtti.

Pop müziğin dev ismi, Çeşme’nin ardından 20 Temmuz’da Bodrum Antik Tiyatro’da, 5 Ağustos’ta ise Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluşacak.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ