Kanguru Haber

Fi Çi Dizisinin Evlilik Alyansları

Fi Çi Dizisinin Evlilik Alyansları

Azra Kohen’in en çok okunanlar listesinden hiç düşmeyen Fi-Çi-Pi roman serisi, oyuncularından kurgusuna kadar kısa sürede geniş izleyici kitlesine kavuşan dizi projesiyle hayat buluyor. Koleksiyon’un sponsor olduğu Çi’ dizisinde Faruk Malhan tasarımı alyans ve takılar, dizi kadar ilgi görüyor. Çi’nin son bölümünde Duru ve Can Manay’ın itinayla taşıdığı Suva Pırlanta Alyans ve Suva Alyans, yılbaşında sevdiklerine “anlamlı tasarım” hediye etmek isteyenler için şık bir hediye alternatifi oluyor.

Karia bölgesinde, M.Ö. 10.000 –5.000 yıllarını kapsayan Neolitik Çağ’da insanlık, yaşamında olup bitenleri, duygularını, düşüncelerini, inançlarını ve sanatlarını duvarlara kendi anlamlarını yükledikleri işaretleri kazıyarak anlattılar. Kendisinden sonra gelen kültürlere, kentlere, toplumlara ilham veren bu izler, binlerce yıllık serüvene rağmen sevginin silinmeyen anlamıyla Faruk Malhan’ın en özel tasarımlarından Suva’ya ilham oldu.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal  medyada  paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi  Twitter  üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden  @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ