Kanguru Haber

Ferhat Göçer Sevilen Şarkılarıyla MOİ Sahne’de

Ferhat Göçer Sevilen Şarkılarıyla MOİ Sahne’de

MOİ Sahne İstanbul Sanat Geceleri kapsamında Ferhat Göçer konserine ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz Nisan ayında çıkardığı ‘Sığmıyorum Geceye ve Zamana’ adlı albümüyle beğeni toplayan ve kısa sürede şarkıları dillere dolanan sanatçı, PERA Event’in düzenlediği gecede şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirecek.

Albümleriyle pek çok ödül kazanan, yüzlerce konser veren, en sevilenler listelerinden inmeyen Ferhat Göçer, müzik dünyasına ilk kez 2005 yılında kendi adını taşıyan albümüyle girmişti. Mütevazi tavırlarıyla da müzik dünyasında farklı bir yer edinen sanatçı iki yıl sonra çıkardığı ikinci albümü ‘Yolun Açık Olsun’ ile de ödüle layık görüldü.

Göçer, kurduğu, Türkiye’nin tek şahsa özel senfoni orkestrası olan Metropol Senfoni Orkestrası ile ‘Anadolu Aryaları’ adlı projesi ile Türkiye’nin dört bir yanında konserler verdi.

Tarih: 24 Şubat 2016, Çarşamba
Saat: 21.00

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ