Kanguru Haber

Fenerbahçe Ülker Stadyumu Mobil Uygulaması Hayata Geçti

Fenerbahçe Ülker Stadyumu Mobil Uygulaması Hayata Geçti

Türk Telekom, Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nin ‘Yeni Nesil Stadyum’a dönüştürülmesi kapsamında “Fenerbahçe Ülker Stadyumu” mobil uygulamasını hayata geçirdi.

Fenerbahçeli taraftarlar, interaktif dijital çözümler, oyunlar ve yarışmalar ile çok daha eğlenceli bir maç deneyimi yaşıyorlar.

“Fenerbahçe Ülker Stadyumu” mobil uygulaması ile taraftarlar, maçlarla ilgili anlık ve ödüllü soru-cevap yarışmalarına, tribünler arası yarışmalara katılmanın yanı sıra tezahürat paylaşımlarında da bulunabiliyorlar. Fenerbahçe’ye gönül verenlere özel bir iletişim platformu sunan uygulamayla profil oluşturma, metin ve görsel paylaşımlarında bulunarak takıma destek vermek mümkün oluyor. Ayrıca taraftarlar, uygulama üzerinden yapılacak dijital kareografiler ile etkileşimli oyunlara katılabiliyor.

Tüm Fenerbahçeliler Heyecanlı Maç Atmosferine Dahil Olabiliyor

Uygulamanın ilerleyen safhalarında desibelmetre ile tezahürat-ses ölçümü, stadyum içerisinde bulunan 200’ü aşkın dijital ekranda görsel ve metin paylaşımı mümkün olacak. Böylece Türkiye’nin dört bir yanından gelen destek mesajları stadyumda ekranlara yansıyacak. iOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlara App Store ve Google Play Store üzerinden indirilebilen uygulama ilk kez 3 Nisan Pazar günü gerçekleşen Fenerbahçe – Osmanlıspor maçında kullanıldı.

Statta 400’ün Üzerinde Noktadan Kapsama Sağlanıyor

Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi ‘Yeni Nesil Stadyum’ Projesi, Türk Telekom’un teknolojik çözümleri sayesinde taraftarlara maç heyecanı ve gol sevincini daha coşkulu yaşamaları ve bu coşkuyu internet üzerinden paylaşmaları için pek çok yeni fırsat sunuyor. Bu kapsamda stada kurulan 4.5G’ye uyumlu mobil ve baştan aşağı yenilenmiş Wi-Fi şebekesi ile stat içerisinde 400’ün üzerinde noktadan kapsama sağlanıyor. Kurulan altyapıyla stattaki 50 binden fazla kişi, kesintisiz internet deneyimi yaşayabiliyor.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ