Kanguru Haber

Duman, 18 Yaş Sınırı Olmayan Konser Verecek

Duman, 18 Yaş Sınırı Olmayan Konser Verecek

Yekta Kopan’la Noktalı Virgül’e konuk olan ünlü rock grubu ‘Duman’, uzun bir aradan sonra sessizliğini bozdu.

Uzun süren sessizliklerinin ardından, grubun yeni üyesi ve tam zamanlı davulcu Mehmet Demirdelen’le birlikte ilk röportajlarını Yekta Kopan’a veren Duman grubu, 29 Ocak 2017’de İstanbul’da 5 bin kişi kapasiteli Volkswagen Arena’da düzenleyecekleri konserde, 18 yaş sınırının olmayacağını açıkladı. Yaş sınırı yüzünden konserlerine gelemeyen çok sayıda dinleyicinin olduğuna dikkat çeken grubun vokalisti Kaan Tangöze, 7’den 70’e çok daha geniş bir yaş yelpazesinde dinleyici kitlesine ulaşacakları için ekip olarak büyük bir heyecan duyduklarını söyledi.

Anadolu Turnesi Şubat’ta, Yeni Albüm 2017 Sonunda…
İstanbul’da verecekleri konserin ardından Şubat ayında Anadolu Turnesi’ne çıkacaklarını da açıklayan Duman grubu üyeleri, yeni albüm için de kolları sıvadı. Grup üyeleri, 2017 yılsonuna doğru çıkartacakları albümleri için şarkı seçimine başladıklarını söyledi.

İki Kişiye İkişer Kişilik Konser Davetiyesi
Noktalı Virgül programının yapımcı ve sunucusu Yekta Kopan’ın Motto Müzik izleyicilerine bir de sürprizi var. youtube.com/MottoMuzik adresinden izlenebilecek programda, yorum bölümüne “en vazgeçilmez iki Duman şarkısının ismini” yazan şanslı iki izleyici, grubun Volkswagen Arena’da düzenleyeceği konsere ikişer kişilik davetiye kazanacak.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ