Kanguru Haber

Dijital Pazarlamacılar İçin Kitap Tavsiyesi

Dijital Pazarlamacılar İçin Kitap Tavsiyesi

Merakla Beklenen  ‘Dijital Çağın Mesleği: Nasıl Influencer Olunur?’ Kitabı Yayınlandı!

Geleneksel pazarlama yöntemlerinin dijital bir pazarlamaya evrildiği günümüzde influencer marketing,  markaların ve reklam dünyasının odağı haline geldi. Influencer iletişimi dijital dünyada artan rekabet ve reklam engelleme uygulamalarının (adblock) gün geçtikçe artması nedeniyle çok daha tercih edilebilir bir reklam modeli haline dönüştü.

Hürriyet’in sosyal medya, influencer marketing platformu olan Boomads projesinin yöneticileri Hilal Meriç Bor ve Ahmet Erten’in ilk kitabı, “Dijital Çağın Mesleği: Nasıl Influencer Olunur?” raflardaki yerini aldı. Kitap, hayatımıza son yıllarda giren bu kavramın yanı sıra sosyal medyanın dinamiklerini de aktarıyor.

Hürriyet Kitap etiketiyle yayınlanan ‘Dijital Çağın Mesleği: Nasıl Influencer Olunur?’ markanın dijital projesi Boomads’in 9 yılı aşkındır devam eden deneyimlerinin bir yansıması. Hızla yol alan ve sektör içinde tanımı yapılmaya başlanan ‘influencer’ kavramı, kitapta derinlemesine ele alınıyor ve pazarlama iletişimi açısından inceleniyor.

Kitabı kaleme alan Hilal Meriç Bor ve Ahmet Erten, Hürriyet Reklam Grubu Boomads projesi ve grubun 360 entegre projelerinde sorumlu olarak uzun yıllardır grup çatısı altında yönetici olarak görev yapıyorlar. Boomads Türkiye’nin ilk ve tek içerikle pazarlama (content marketing) ve influencer marketing platformu olma özelliği taşıyor.

Influencer marketing’in tüm detaylarının anlatıldığı kitaba buradan ulaşabilirsiniz. 

Bir boomads advertorial içeriğidir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ