Kanguru Haber

Cem Yılmaz’ın Hayali Gerçek Oldu

Cem Yılmaz’ın Hayali Gerçek Oldu

Yüksel Aksu, Cem Yılmaz’a öyle bir sürpriz yaptı ki, Cem Yılmaz’ın hayalleri gerçek oldu.

İftarlık Gazoz filminin en can alıcı sahnelerinden biri olan yazlık sinema sahnesi için 70’lerin açık hava sinemasının birebir aynısını Ula’da yaptıran Aksu, çekimler sırasında dev perdeye Sadri Alışık, Esen Püsküllü ve Salih Güney’in başrollerinde oynadığı “Ah Müjgan Ah” filmini yansıtarak Cem Yılmaz’a bir sürpriz yaptı.

Buldanlı Gazoz Ustası Cibar Kemal karakteri ile alışılandan bambaşka bir rolle izleyiciyle buluşan Cem Yılmaz, İftarlık Gazoz‘da bir nevi hayalini gerçekleştirmiş oldu. Film vizyona girdiğinden beri sosyal medyada da bu ayrıntı gözden kaçırılmayarak, Cem Yılmaz Sadri Alışık’ın tahtına aday gösteriliyor. Nadir oyuncunun yapabildiği hem güldüren hem de ağlatan oyunculuğu ile devleşen Alışık gibi Cem Yılmaz’ın da içten güldürüp, içten ağlattığı oyunculuk performansının gücü konuşuluyor.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ