Kanguru Haber

Call of Duty – Gizli Spotify Kodları

Call of Duty – Gizli Spotify Kodları

Call of Duty: WWII (Call of Duty: İkinci Dünya Savaşı)’nun Özel Beta versiyonları kapanmışken, Beta sürümü içindeki çeşitli oyun haritalarında gizlenen “süper gizli” Spotify kodlarını fark ettiğinizden emin olmak istedik.

Beta sürümündeki Paskalya Yumurtalarını kaçıranlar için Activision, Spotify ile ilk kez işbirliği yaparak oyuncuların çözmesi için Call of Duty: WWII kampanya kastlarının seslerinden oluşan kriptolu ses mesajları gizledi. Bu aktivasyon, hem oyun içinde hem de oyun dışında kod kırma yapbozu özelliği ile Spotify kodlarının alternatif gerçeklik oyununda (ARG) ilk defa kullanıldığı ve diğer markalar tarafından bugüne kadar hiç yapılmamış bir marka uygulaması.

Meraklı oyuncular, Spotify mobil uygulamasını kullanarak 5 harfli kodu ortaya çıkarıp bu kodu The Call of Duty: WWII Classified sitesine girdiklerinde, 3 Kasım tarihinde oyunun full versiyonu yayınlanınca kullanabilecekleri özel bir oyun içi Calling Card’a sahip oluyorlar.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ